Festmenu

Sammensæt jeres egen lækre festmenu ud fra følgende menu. Har I specielle ønsker, er I meget velkomne til at vende det med køkkenet, ligesom at vi kan hjælpe med at give gæster med særlige behov en god festoplevelse - det være sig vegetarer, glutenallergikere, sukkersygepatienter eller lignende.

 

Forretter:

Moules Marinières.

Mousse af varmrøget laks.

Fisketallerken med røget laks, chili marinerede tigerrejer og soufflé af Sandart fisk anrettet med spæde salater.

Carpaccio af tyndskåret oksefilet med olivenolie, havsalt, frisk basilikum og parmesan.

Poulardbryst farseret med andesoufflé serveret med Estragon crème.

Ovndampet laks med en chili/urtesirup, toppet med spæde urter og grøntsags crème.

Røget dyrekølle serveret med appelsinsalat og mormordressing.

Hvidvinsdampet laksefarseret rødspættefilet serveret med creme fraiche dressing, rejer og asparges.

Crèmet jordskokkesuppe dryppet med tøfleolie.

Bagt Kulmule serveret med krabbebisque og ristede svampe.

 

Hovedretter:

Oksefilet med Bearnaise og rødvinssauce, hertil Pommes Anna og årstidens grønt.

Indbagt oksemørbrad Wellington serveret med to slags grøntsager, ristede kartofler og rødvinssauce.

Kalvefilet med Ratatouille, smørristede kartofler og kalvesky.

Helstegt oksefilet med sennep serveret med ovnbagte rodfrugter, kartoffel kroketter og Dijon sauce.

Braiseret lammebov, kartoffelgratin, bønnesalat, mynte gele og skysauce.

Årstidens stegte fisk serveret med spæde grøntsager, ris og urtecrèmesauce.

Helstegt dyrefilet med ristede svampe, nødder og druer, bønner, smørristede kartofler, surt og sødt, Waldorfsalat og vildtsauce (50,00 kr. ekstra pr. person)

Andebryst med sauté af rødkål, svampe og æbler, hertil hvide og brune kartofler og andesky

Kalveculotte med Piementsauce, ristede svampe, hvide kartofler og årstidens grønt

 

Desserter :

Hindbærmousse med chokoladegitter.

Hjemmelavet fromage – efter eget valg.

Kransekagetærte med friske frugter og is.

Hjemmelavet is med nødder og chokolade.

Desserttallerken med kage, frugt og nøddekurv med is. (25,00 ekstra pr. person)

Chokoladefondant serveret med vaniljeis.

 

Natmad:

Mulligatawnysuppe (Karrysuppe med hønsebryst) serveret med hjemmelavet flûte.

Aspargessuppe med flûte.

Frikadeller med kold kartoffelsalat og brød.

Tarteletter med høns i asparges

3 slags sandwich.

Tag selv pølse- og ostebord hertil brød og kiks.

Røde pølser med brød og tilbehør.