Festmenu

Sammensæt jeres egen lækre festmiddag ud fra følgende menu. Her er noget for alle og I er altid velkomne til at kontakte os for særlige hensyn - herunder vegetarer, veganere, glutenallergikere, sukkersygepatienter eller lignende.

 

Snacks

Hjemmelavede chips

Saltmandler

Chicharron (puffede flæskesvær)

Crostini med bønnedip

Scampi fritti

Tzatziki på rugbrøds crouton

 

20,00 pr. pers. Pr. stk.

 

 

 

 

Vinter / tidlig forår: januar, februar og marts

 

Forret:

Muslingesuppe med østers og persille

Røget laks med rygeostcreme

Hummersalat a la Rørvig med toast

Okse carpaccio som på Harry’s Bar i Venedig

 

Hovedret:

Perlehønebryst med svampe og bagte løg, estragon sauce og råstegte kartofler samt små urter

Krondyr ryg med syltede æbler og vildtsauce, dagens kartoffel samt variation af gulerødder (Tillæg 50,00)

Helleflynder med urtecreme, stenbiderrogn og champagnesauce - hertil vinter grønt

Tournedos Rossini, trøffelsauce, foie gras og sæsons grønt og kartofler (Tillæg 50,00)

 

Dessert:

Chokolade fondant med syltede bær og vaniljeurt

Lakrids panna cotta

Hvid chokolademousse med brændt chokolade

Udvalgte danske og franske oste, syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød

 

 

 

 

 

Forår /sommer: april, maj og juni

 

Forret:

Rå marineret hvid fisk med koriander, lime og chili

Rørt oksetatar med tomat, piment og basilikum

Jomfruhummer bisque

Farinmarineret laks med rosenpeber hertil sennepscreme og syltede urter

 

Hovedret:

Stegt pighvar, sauteret kål med mandler, brunet smør og små nye kartofler. Fisken serveres med rødvinssauce tilberedt på pighvar ben (Tillæg 50,00)

Lammefilet med spinat, hvidløg, lammesky tilsmagt med Dijon sennep, små smørstegte kartofler

Kalvemørbrad med brisselragout, ærter Francaise, små nye kartofler fra Lammefjorden og portvinssauce (Tillæg 50,00)

Helstegt Højreb med sauce espagnole, hjemmelavet bearnaise samt pommes frittes med salat a part

 

Dessert:

Citron fromage med lakrids is

Creme Brulée

Hjemmelavede Ragusa med bær og puré

Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød

 

 

 

 

Sommer / høst: juni, august og september

 

Forret:

Stegt foie gras med glace af madeira og morkler (Tillæg 50,00)

Grillet jomfruhummer fra Rørvig m. hvidløg og urter, hertil hjemmelavet aioli (Tillæg 50,00)

Hvide asparges med hollandaisesauce, frisk peber og kørvel (Tillæg for fjordrejer 150,00)

Stenbiderrogn med crème fraiche, rødløg og ristet rugbrød

 

Hovedret:

Sommerbuk med sæsonens garniture samt nye kartofler og vildtsauce med sherry og blommer (Tillæg 50,00)

Helstegt rødtunge med en garniture af friterede kapers, citron, mandelflager og persille, serveres med nye danske kartofler og smørsauce

Stegt Poussin med hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot, nye danske kartofler og skysauce

Stor sommergrill mix – 2 slags kød, med alt hvad der hører til.

 

Dessert:

Rødgrød med vaniljeis

Danske sommerbær med Creme Chantilly og marengs kys

Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød

Tre slags sommer is med knas, hygge og blid chokoladesauce

 

 

 

 

Efterår / Jul: oktober, november og december

 

Forret:

Krabbekød med japansk mayonnaise og avocado - kan toppes med kaviar (Tillæg 150,00)

Klassisk hummersuppe

Grillet kammuslinger à la Provence (Tillæg 50,00)

Terrine af oksehaler, hasselnød og syltede urter

 

 

Hovedret:

Andebryst á l’orange hertil smørstegte kartofler og orangesauce

Presa af fritgående Bellota gris (sortfods), cremet polenta med smag af salvie og grillet peber

Stegt torsk, pommes duchesse med twist af selleri serveret med fiskefumét sauce

Vagtel fyldt med urter, karamelliserede svampe i hyldeblomst, langtidsbagte rodfrugter og sauce au jus

 

 

Dessert:

Rørvigs bedste chokolademousse med hjemmelavet nøddenougat-krokant

Lun æbletærte med crumble topping, flødeskum eller cremefraiche efter eget valg

Cheesecake a la mande – toppet med mandler og kirsebærsauce

Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød

Mont d’or – osten fra det gyldne bjerg

 

Vegetar menu:

Alle retter kan serveres både som forret & hovedret

 

Bagte gule beder med Mascarpone creme, råsyltede bolsjebeder og krydderurtesalat

Funghi é patae – stegte østershatte & kartofler på smørristet brød

Frittede artiskokker med sauce verte

Ratatouille Provence med honning, parmesan & basilikum

Svampe Bourgoignon med rodfrugtmos

Variation af søde kartofler med spinat, kikærter og granatæbler

Vegetarisk curry med Raita

 

 

 

Natmad:

 

Pølse- og ostebord

Lun leverpostej med bacon, champignon, surt og rugbrød

Fransk løgsuppe med oste crutoner

Ungarnsk gullasch suppe med hjemmelavet flute

Frikadeller med kold kartoffelsalat