
Sammensæt jeres egen lækre festmiddag ud fra følgende menu. Her er noget for alle og I er altid velkomne til at kontakte os for særlige hensyn - herunder vegetarer, veganere, glutenallergikere, sukkersygepatienter eller lignende.
Snacks
Hjemmelavede chips
Saltmandler
Chicharron (puffede flæskesvær)
Crostini med bønnedip
Scampi fritti
Tzatziki på rugbrøds crouton
20,00 pr. pers. Pr. stk.
Vinter / tidlig forår: januar, februar og marts
Forret:
Muslingesuppe med østers og persille
Røget laks med rygeostcreme
Hummersalat a la Rørvig med toast
Okse carpaccio som på Harry’s Bar i Venedig
Hovedret:
Perlehønebryst med svampe og bagte løg, estragon sauce og råstegte kartofler samt små urter
Krondyr ryg med syltede æbler og vildtsauce, dagens kartoffel samt variation af gulerødder (Tillæg 50,00)
Helleflynder med urtecreme, stenbiderrogn og champagnesauce - hertil vinter grønt
Tournedos Rossini, trøffelsauce, foie gras og sæsons grønt og kartofler (Tillæg 50,00)
Dessert:
Chokolade fondant med syltede bær og vaniljeurt
Lakrids panna cotta
Hvid chokolademousse med brændt chokolade
Udvalgte danske og franske oste, syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød
Forår /sommer: april, maj og juni
Forret:
Rå marineret hvid fisk med koriander, lime og chili
Rørt oksetatar med tomat, piment og basilikum
Jomfruhummer bisque
Farinmarineret laks med rosenpeber hertil sennepscreme og syltede urter
Hovedret:
Stegt pighvar, sauteret kål med mandler, brunet smør og små nye kartofler. Fisken serveres med rødvinssauce tilberedt på pighvar ben (Tillæg 50,00)
Lammefilet med spinat, hvidløg, lammesky tilsmagt med Dijon sennep, små smørstegte kartofler
Kalvemørbrad med brisselragout, ærter Francaise, små nye kartofler fra Lammefjorden og portvinssauce (Tillæg 50,00)
Helstegt Højreb med sauce espagnole, hjemmelavet bearnaise samt pommes frittes med salat a part
Dessert:
Citron fromage med lakrids is
Creme Brulée
Hjemmelavede Ragusa med bær og puré
Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød
Sommer / høst: juni, august og september
Forret:
Stegt foie gras med glace af madeira og morkler (Tillæg 50,00)
Grillet jomfruhummer fra Rørvig m. hvidløg og urter, hertil hjemmelavet aioli (Tillæg 50,00)
Hvide asparges med hollandaisesauce, frisk peber og kørvel (Tillæg for fjordrejer 150,00)
Stenbiderrogn med crème fraiche, rødløg og ristet rugbrød
Hovedret:
Sommerbuk med sæsonens garniture samt nye kartofler og vildtsauce med sherry og blommer (Tillæg 50,00)
Helstegt rødtunge med en garniture af friterede kapers, citron, mandelflager og persille, serveres med nye danske kartofler og smørsauce
Stegt Poussin med hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot, nye danske kartofler og skysauce
Stor sommergrill mix – 2 slags kød, med alt hvad der hører til.
Dessert:
Rødgrød med vaniljeis
Danske sommerbær med Creme Chantilly og marengs kys
Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød
Tre slags sommer is med knas, hygge og blid chokoladesauce
Efterår / Jul: oktober, november og december
Forret:
Krabbekød med japansk mayonnaise og avocado - kan toppes med kaviar (Tillæg 150,00)
Klassisk hummersuppe
Grillet kammuslinger à la Provence (Tillæg 50,00)
Terrine af oksehaler, hasselnød og syltede urter
Hovedret:
Andebryst á l’orange hertil smørstegte kartofler og orangesauce
Presa af fritgående Bellota gris (sortfods), cremet polenta med smag af salvie og grillet peber
Stegt torsk, pommes duchesse med twist af selleri serveret med fiskefumét sauce
Vagtel fyldt med urter, karamelliserede svampe i hyldeblomst, langtidsbagte rodfrugter og sauce au jus
Dessert:
Rørvigs bedste chokolademousse med hjemmelavet nøddenougat-krokant
Lun æbletærte med crumble topping, flødeskum eller cremefraiche efter eget valg
Cheesecake a la mande – toppet med mandler og kirsebærsauce
Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød
Mont d’or – osten fra det gyldne bjerg
Vegetar menu:
Alle retter kan serveres både som forret & hovedret
Bagte gule beder med Mascarpone creme, råsyltede bolsjebeder og krydderurtesalat
Funghi é patae – stegte østershatte & kartofler på smørristet brød
Frittede artiskokker med sauce verte
Ratatouille Provence med honning, parmesan & basilikum
Svampe Bourgoignon med rodfrugtmos
Variation af søde kartofler med spinat, kikærter og granatæbler
Vegetarisk curry med Raita
Natmad:
Pølse- og ostebord
Lun leverpostej med bacon, champignon, surt og rugbrød
Fransk løgsuppe med oste crutoner
Ungarnsk gullasch suppe med hjemmelavet flute
Frikadeller med kold kartoffelsalat