Nyhedsbrev - april 2019

NYHEDER: KØBMANDSVÆRELSET & HOTELVÆRELSET

Det er med stolthed i stemmen, vi kan annoncere, at vores sidste to værelse på 2. salen efterhånden står klar nok til at vise dem frem. Der skal løbe lidt mere arbejde i, før vi vil byde gæster velkommen, men vi løfter gerne sløret.

Vi glæder os til at kunne indlogere jer på Købmandsværelset og Hotelværelset. 
Med disse to værelser er vores bytorv komplet, og det historiske vingesus blandet med hyggestemningen på anden sal er helt fantastisk. 

Med vores drøm om at lave den bedste blanding af fortidens charme og moderne faciliteter, er vi fuldt ud tilfredse med resultatet. Det er naturligvis jeres - vores vidunderlige gæsters - vurdering, der vægter allerhøjest hos os, så kom endelig forbi og få syn for sagen!

Book et ophold hos os ved at ringe til Pernille i receptionen på telefon 5991 8844.

FORÅR I RØRVIG

Foråret har meldt sin ankomst, og det kribler i hele kroppen for at komme ud og nyde solen. Med den smukke natur i Odsherred er der ingen undskyldning for at sidde inde og kukkelure - og der er også masser af aktiviteter og arrangementer, der er værd at besøge.

Påskeferien er lige om hjørnet og påskesøndag d. 21. april er Rørvig Kræmmermarked igen at finde på cirkuspladsen ved Rørvig Kro. 

Der er åben fra 9 – 14, og det er gældende hver søndag helt frem til efterårsferien.

Tag et kig i Rørvigkalenderen og Odsherredkalenderen, så du kan udforske de mange påskeaktiviteter for både børn og voksne.

FERIEHUSHYGGE

Foråret har med sine højtider og helligdage en del sammenhængende fridage at byde på. Kom helt ned i gear og få et afbræk fra hverdagens hjemlige sysler i vores dejlige feriehuse.
Hold påskeferie eller forlænget weekend i Rørvig Centrets store, smukke have.

Der er plads til hele familien, og masser af muligheder for at komme ud og opleve naturen. Der er privat terrasse til alle husene, og som I ved, så er havemøblerne lige som uret stillet frem og er klar til brug.

Vi er tæt på både skov og strand og er omgivet af et rigt dyre- og planteliv, der er med til at sætte gang i forårsfornemmelserne.

Læs mere om vores feriehuse, book direkte hos Pernille på 5991 8844 eller skriv til os.

Vi glæder os til at se dig på Rørvig Centret.

Kram Team Rørvig