Nyhedsbrev - august 2019

VI ER KOMMET PÅ INSTAGRAM

Følger du os på Instagram? Hvis ikke, kan vi godt forstå det - for det her er en nyhed.
Foruden at besøge os personligt i Rørvig, har du  nemlig som noget nyt (siden maj) kunnet finde din inspiration fra vores smukke omgivelser på Instagram.
Vi er kommet godt fra start og det er gået stærkt med opmærksomheden: Vi tæller allerede +500 følgere, fordi vi fik lidt starthjælp. 

Du kan følge med i, hvad vi går og laver på @rorvigcentret, og komme tættere på blandt andet vores nyheder som barber-værelse eller mærk stemningen fra sommerens bålhygge. 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM @RORVIGCENTRET

SOMMERHYGGE PÅ CENTERET

Det har været endnu en både skøn, hyggelig og travl sommer på Rørvig Centret. Godt hjulpet på vej af sommerens lune himmelstrøg, har vores feriehuse været fyldt med gæster hele ferien. Det vil vi selvfølgeligt godt sige tak for - vi er nemlig kun så hyggelige som alle de glade gæster, vi ser her.
Husmandskosten har holdt køkkenet travlt hele juli. Der har været mange munde at mætte - og vi har glædet os over hver og en.  
Vi har også haft besøg af en yogi, Saraath fra Saraath yogahealing. Han har budt på drop-in yoga på centeret hver morgen i sommerferien. Selv Pernille måtte overgive sig og er nu overbevist yoga-dyrker.

Kort sagt har det været en rigtigt, dejlig sommer. Vi håber resten af året er lige så skønt.

DET SKER I RØRVIG DENNE MÅNED

I løbet af sensommeren er der fortsat gang i aktiviteterne omkring centret. Hvis I er nysgerrige efter hvad naturen i Odsherred har at byde på, kan I i august melde jer til blandt andet sælsafari eller på safaritur i fjorden.
For dem der bliver tilbage når vandhundene er taget afsted er der også rigeligt at tage sig til. Med adskillige koncerter og besøg fra Zirkus Nemo i Nykøbing Sjælland er der noget for enhver smag. :)

Få det fulde overblik over aktiviteter i Odsherred på http://www.odsherredkalenderen.dk/ eller her.

Kram,
Team Rørvig