Nyhedsbrev - December 2018

KOM OG BO I VORES NYE VÆRELSER

Du kan tro, vi har glædet os. Vi kan nemlig nu give dig et smugkig på vores nye værelser her på Rørvig Centret.

Hele vores 2. sal er under konstruktion, da vi omdanner den til et bytorv. Fra torvet kan man så gå til Barbersalonen, til Hotellet, Skrædderen eller til Købmanden, der hver er sit eget værelse med unik personlighed. De to første værelser, der står klar til indflytning, er Barbersalonen og Skrædderen.

Her har du et billedet af arbejdet - men du opfordres til at se værelserne med dine egne øjne, så hvorfor ikke tage en overnatning her op til jul, inden julestressen rammer? Eller måske starte det nye år med at forkæle én, du holder af?
Værelserne kan ikke bookes i juleugen, men trænger du til at holde juleferie uden for hjemmets fire vægge, så er vores feriehuse måske en mulighed.
Den altid glade Denise sidder klar ved telefonen på 59 91 88 44 eller du kan skrive til hende ved at klikke på "Feriehus i julen" herunder. 

TAK FOR ÅRETS JULEMARKED

December blev skudt i gang på den bedst mulige måde med vores årlige julemarked.
Et væld af lokale producenter stod klar med lækre produkter: Man kunne få alt lige fra mandler og kaffe over smykker og keramik og til tang og salt. Og julestemningen fik et godt skub i den rigtige retning, da julemanden kom forbi med godter til børnene.
Unge og gamle lagde vejen forbi Rørvig og gjorde endnu en gang vores julemarked til en succes.
Vi sender derfor en tak til alle, der deltog - både producenterne og de besøgende.


Vi håber på at se jer igen i 2019. 

Kram Team Rørvig