Nyhedsbrev - December 2019

TUSINDE TAK!

På årets julemarked var der endnu engang en voldsom trængsel og alarm. Det var godt nok lidt koldt, men de fleste kunne gå sig til at blive varm.
Heldigvis var kulden ledsaget af den gode julestemning, høj sol, højere humør og lokale produkter af højeste kvalitet. Humøret ikke mindst takket være julemanden, de mange andre besøgende og vores ganske fantastiske udstillere. 
🤶🎄🎅
Mens vi tæller ned til juleaften, går vi allerede og glæder os til at kunne byde jer alle velkommen igen næste år. På gensyn i 2020!

💃🕺 I ØNSKES GODT NYTÅR 

Fra Rørvig Centret skal lyde en stor tak til alle vores besøgende i årets løb! 2019 har været et fantastisk år sammen med jer og vi ønsker jer alle et ligeså fantastisk 2020.

Pssst. Har I ikke helt styr på hvordan I skal fejre årtiets sidste aften, så husk at Rørvig Kro har et rigtigt fint nytårsarrangement. I kan læse mere her.

Når nu I er blevet mætte og trætte ovenpå et vellykket hop ind i 2020, er I velkomne til at overnatte på et af vores værelser. Det tror vi på, vil give jer en rar start på det nye år.
I kan booke direkte hos Pernille eller Denise, der er tilbage på pinden, på 59918844 eller ved at skrive til os.

Kram,
Team Rørvig ❤️