Nyhedsbrev - Februar 2019

Denise går på barsel - Velkommen til Pernille H

Vores fantastiske receptionist og humørspreder, Denise, er i lykkelige omstændigheder.  Det er derfor blevet tid til, at hun holder en velfortjent barselsorlov. 

Vi ønsker på gensyn til Denise er og byder samtidig vores hjertelige velkommen til Pernille H. Hun overtager jobbet som regnskabsansvarlig for Caja, men hjælper til i receptionen, mens Denise er på barsel.

Kom derfor endelig forbi og hils på Pernille.

Halv pris på feriehuse i uge 7

Vinterferien nærmer sig, og hvis du endnu ikke har booket ferien, så fortvivl ikke: Du kan nemlig tage familien med til Rørvig og bo i et af vore skønne feriehuse - og endda til en god pris. 

Vi har nemlig skruet ned for priserne i uge 7 og giver dig 50% rabat, hvis du holder ferie hos os.  Du kan læse mere om et ophold i vores feriehuse her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 59 91 88 44.

Det kan du opleve i Odsherred i uge 7

Odsherred bugner af oplevelser for store så vel som små. I vinterferien er det blandt andet muligt at opleve trylleri og tankelæsning, når Jakob Rasmussen lægger vejen forbi Aksen Kulturhus den 12. februar.

Se alle aktiviteter for Odsherred i uge 7 her.

Husmandsret er hver mands ret

Fra onsdag den 27. februar begynder vi at servere dagens husmandskost for alle, der har lyst til at nyde et dejligt måltid i godt selskab. Du behøver altså ikke være gæst på Rørvig Centret for at spise med. 

Prisen er 100 kr. og maden bliver serveret kl. 18.00.
Du kommer ikke til at spise alene, for god mad nydes nu bedst, når man er flere om det. Du bliver derfor sat sammen med andre, der ligesom dig har fundet vej til os.

Vil du være sikker på en plads, kan du reservere bord, men du kan også tage chancen og bare møde op.
 
Vi glæder os til at se dig.
 
Kram
Team Rørvig