Nyhedsbrev - Februar 2020

VINTERFERIE UGE 7

⛄️ Vinterferien nærmer sig ⛄️

Vi kan ikke garantere, at vinteren kommer til at gøre noget stort væsen af sig. Men hvis den gør, hvorfor så ikke værne sig mod den med varme og hjerterum hos os på Rørvig Centret?

Efteråret har virket så langt, så langt - så vi glæder os meget til at kunne byde ferietrængende gæster velkomne! Derfor har vi lavet nogle, synes vi selv, rigtigt gode priser på ophold i feriehuse i uge 7. 

I kan bo en hel uge i et af vores feriehuse for kun 3200,- 👍

Søger I mest mulig komfort, kan I også bo hele ugen i et af vores luksus-feriehuse for kun 4200,- 👍

Hvis en hel uge er for meget, så er i også meget velkomne til at ringe til os for at få et tilbud på nogle færre dage.

📞 Telefonnummer: 5991 8844 

VORES FOYER ER FÆRDIG

På Rørvig Centret er der altid bevægelse. Vi har netop fået færdiggjort vores foyer ved konferencen, og knokler i skrivende stund med at få lagt sidste hånd på vores badehotel.

Vi elsker når vores gæster vender tilbage! I kan trygt besøge os for god mad og den hyggelige stemning - det vil aldrig ændre sig. Men I kan også besøge os for at se de små ændringer i vores udtryk, der gerne skulle sende jer hjem med nye indtryk.

Om I har været her før eller kommer for første gang, glæder vi os til at vise jer resultaterne. 🙌 😃

PSST - HUSMANDSKOST FORTSÆTTER I FEBRUAR

Til trods for ændringer og udviklng på Rørvig Centret, er der nogle ting der forbliver det samme: Hver onsdag i februar kan vi derfor, vanen tro, servere vores altid velbesøgte husmandskost. 

Konceptet er som det plejer: gode råvarer, kærlig tilberedning og en slagkraftig pris, men menuen skifter hver onsdag. Kuvertprisen er 100,- pr. gæst og vi spiser fra klokken 18:00.

Vi glæder os til at se jer. 🥖🍗🤩🥗🍨

DET SKER HENUNDER ÅRET

Husk at holde dig opdateret på aktiviteter i området på http://www.odsherredkalenderen.dk. Men bare rolig, vi skal også nok udvælge de bedste begivenheder i løbet af året, så du altid ved, hvad der sker. 

18. februar har du eksempelvis muligheden for at se Erlend Loe’s satiriske og meget succesfulde roman, Doppler, arrangeret af Teater og Musik Odsherred. Du kan købe din billet her.

Er du mere til klassisk stand up? Så kan du den 20. februar besøge Comedy Night, også på Odsherred Teater. Billet kan købes her.

Kommer du langvejs fra og har brug for at hvile dig efter en aktivitetsrig dag, har vi værelserne klar. Book på 5991 8844 eller skriv til os her. ❤️

Kram, 
Team Rørvig!