Nyhedsbrev - Marts 2020

Vores nye badehotel står klar.

I takt med at forårsblomsterne begynder at åbne sig, åbner vi også for flere af vores initiativer. Denne måned kan vi (endelig) slå dørene op for vores badehotel! 🏖

Vi har virkelig lagt os i selen for at lægge et ekstra lag af komfort til oplevelsen, når vi byder jer velkomne til Rørvig. På badehotellet handler det om maksimal afslapning og velvære.

Sidste måned kunne vi præsentere vores nye foyer, gad vide hvad vi finder på resten af året? 🤔

Copenhagen Countryside - Et unikt netværk!

Det er dog ikke kun de ferietrængende gæster der får glæde af vores nye tiltag. Længe har vi på stedet arbejdet med konferencer og større møder, og vi er nu, hvis vi selv skal sige det, ret gode til det. 😉

Det er også blevet bemærket af forretningsnetværket Copenhagen Countryside, som vi nu trådt ind i. Sammen med en række andre unikke konferencersteder i Region Sjælland har vi slået pjalterne sammen, for at minde de vidensbegærlige om de spændende muligheder der er ved at afholde konferencer en smule uden for København. 

Copenhagen Countryside sætter bl.a. fokus på fordelene ved det personlige værtsskab, når man vælger et konferencested som Rørvig Centret, sammen med bedre koncentration, da der er færre forstyrrende elementer uden for byen. I kan læse om de seks andre kernegrunde til at vælge et unikt konferencested her.

I kan læse mere om vores bidrag til netværket her

Har I hørt det? Husmandskosten forsætter i marts.

Endnu en glædelig nyhed: husmandskosten fortsætter! De sidste mange måneder har der hver onsdag været ekstra travlt i køkkenet - det kan vi godt lide. Derfor fortsætter vi selvfølgelig med vores velbesøgte husmandskost. 

Kender I ikke vores koncept endnu? Så glæd jer! 👍 Hver onsdag serverer vi lækker mad - og rigeligt af det. Spisningen starter klokken 18.00 og kuvertprisen er som altid kun 100,- pr. gæst! Vi holder jer også opdateret på Facebook.

Vi glæder os til at se jer. 🥖🍗🤩🥗🍨