Nyhedsbrev - November 2019

MORTENSAFTEN PÅ RØRVIG CENTRET

Hvis ikke krydset i kalenderen er sat ud for den 10. November, så gør det nu! På Rørvig Centret fejrer vi nemlig Morten Bisps aften med servering af andesteg.

For 200 kroner pr. person kan I komme og hente en Mortensaftenmenu, der selvfølgelig er med kartofler og and og æblekage til at runde måltidet af med.

For 250 kroner pr. person kan I sidde i vores nye møbler i den nye spisestue og nyde middagen - og så slipper I for oprydningen ;-)

I kan ringe og bestille bord eller mad ud af huset på 5991 8844.

HUSK AT FØLGE OS PÅ INSTAGRAM @RORVIGCENTRET

JULEN SIG NÆRMER - RØRVIG ER KLAR

Hvad får dig mest i julestemning; er det duften af gran, æbleskiver og pebernødder? Er det synet af kræmmerhuse, julekugler og nissehuer? Eller er det snarere lyden af julemandens "HO-HO-HO"?

Vi kan ikke beslutte os. Derfor har vi samlet hele pakken til vores julemarked den
30. November og 1. December. Begge dage fra klokken 10-16. Foruden de mange boder vil der også være en masse aktiviteter - det kan være hårdt for selv de mest arbejdsomme julenisser. Uden mad og drikke ved vi alle hvad der sker, så I kan nyde noget godt at spise fra vores frokostbuffet for kun 100,-

Vi er allerede begyndt at komme i den rette julestemning, og vi glæder os til at have Jer med. Husk at holde øje med facebookbegivenheden her