Nyhedsbrev - Oktober 2018

MØD FINNI, VORES PEDEL

Sommeren 2018 bragte en masse gode ting med sig. Her på Rørvig Centret bragte den os vores nye pedel. Må vi præsentere: Finni Beyer Henriksen.

Finni er oprindeligt fra solskinsøen Bornholm, men med snart 30 år i Odsherred kan vi vist efterhånden godt kalde ham lokal. Med mere end 35 år på bagen som murer, trængte Finni til at prøve noget nyt, og med en personlig anbefaling fra hans chef direkte til Pernille, fik Finni mulighed for titlen som pedel hos Rørvig Centret.

Finni mener selv, at han er landet det helt ideelle sted:
"Jeg kender området godt, hvilket er en fordel, når man er den, der skal sørge for at alt er rent og pænt. Jeg har fået mig nogle rigtig gode kollegaer og synes, det er en fornøjelse at arbejde med mange vekslende opgaver. Mit foretrukne område på Rørvig Centret er hele udearealet. Det er et skønt sted at opholde sig."

Sig endelig hej til Finni, hvis du skulle være så heldig at støde på ham.

SKAL DU HOLDE FEST I 2019?

På Rørvig Centret elsker vi fester. Både de store og de små.
Vores skønne festlokaler har gennem årene dannet ramme for mange bryllupper, konfirmationer, dåbsfester, runde fødselsdage og alt, hvad der ellers skal fejres.
Vi har tre fantastiske festlokaler, som du kan vælge imellem, alt efter smag og antal gæster.

Med så mange vidunderlige mennesker, der vælger at holde netop deres store begivenhed hos os, går det lige nu rigtigt stærkt med at få fyldt kalenderen for 2019 op.

Derfor: Hvis du ønsker at holde din næste fest hos os, så skynd dig at booke nu. Du kan gøre det ved at klikke her eller ringe til os på 5991 8844.

Vi glæder os til at høre fra dig og give dig et brag af en fest.