Nyhedsbrev - September 2019

BRYLLUPSFEST PÅ TERRASSEN

Tingene står aldrig stille på Rørvig Centret.
Over sommeren har vi knoklet med at lave vores terrasse færdig, og forrige lørdag blev terrassen indviet med et brag af en bryllupsfest. Det lykkelige par blev fejret eftertrykkeligt, med god hjælp af både vejr, omgivelser og mad.
Om I vil have danseskoene på til fest, eller I bare vil nyde årstidens gyldne farver og sensommerbrise fjernt fra byens larmende trafik, så står vi klar. Vi glæder os til at vise det nye byggeri frem.

HUSK AT FØLGE OS PÅ INSTAGRAM @RORVIGCENTRET

HONKY TONK - LIVEMUSIK I NYKØBING

Kan du heller ikke få koncertoplevelser nok?
Så vil vi anbefale dig, at bruge en septemberaften i Nykøbing Sjælland.

Lørdag den 7. september afholdes årets Honky Tonk. Bymidten kommer til at syde af hygge og livemusik og byens spisesteder vil akkompagnere musikken med smagfulde menuer.

For kun 100,- kan man købe et festivalarmbånd der giver adgang til alle 15 spillesteder. Så uanset om du er til akustisk singer/songwriter, blues, rock, pop, soul, disco, jazz, ragtime, folk og country, så vil der koncerter for alle.

Danseskoene skal pudses hjemmefra, men festivalarmbånd kan købes på alle spillestederne og hos VisitOdsherred, Holtets Plads 1, Nykøbing Sjælland.

Læs mere om begivenheden på VisitOdsherreds hjemmeside. Se det fulde program til årets Honky Tonk her.

HUSMANDSKOST HVER ONSDAG

Vores velbesøgte servering af husmandskost fortsætter ugentligt i efteråret. Hver onsdag vil vores dygtige køkken anstrenge sig for, at ingen skal gå sultne herfra.

For 100,- pr. person vil I få en udsøgt madoplevelse i hyggelige rammer - og husk, den første onsdag i måneden serverer vi altid wienerschnitzel. ;)

Skulle I blive så mætte, at I ikke kan komme herfra, skal I ikke frygte - vi har selvfølgelig bløde senge og tag over hovedet at tilbyde. I kan læse mere om vores feriehuse her.

I kan booke overnatning direkte hos Pernille på 59918844 eller ved at skrive til os.


Kram,
Team Rørvig