Hotelværelser

Book et ophold i et af vores velindrettede hotelværelser, midt i skønne Rørvig, tæt på skov og strand og Rørvigs hyggelige havn, hvorfra man kan tage med den lille færge Skansehagen over Isefjord til Hundested.

Download brochure her

Download brochure her

Vores hotelværelser i Rørvig

Vi har 80 hotelværelser i alt, heraf 55 dobbeltværelser. Alle hotelværelser har toilet, bad TV og WIFI. Der er naturligvis gratis adgang til WIFI overalt på hotellet.

Nær hotellet er der en boldbane, en lille legeplads og en fælles pavillon med billard, dart og bordfodboldspil. Vil I ud at spise, findes der spisesteder i alle prisniveauer lige i nærheden, ligesom at der også er flere indkøbsmuligheder.

Se restauranter her 

Rørvig og Odsherred er spækket med spændende seværdigheder, oplevelser og ikke mindst fantastisk natur, og vi hjælper jer hellere end gerne med gode tips til, hvad I kan besøge. På en hyggelig spadsertur til smukke Dybesø via en af områdets mange vandrestier, er der f.eks. god mulighed for at se nogle af egnens mange rådyr og harer helt tæt på. Eller hvad med at besøge områdets mange spændende gårdbutikker og gallerier.

Læs mere om hvad du kan opleve i Rørvig og Odsherred her


Ring 5991 8844 eller kontakt os her og book et ophold.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Rørvig Centret.