
Husmandskost i februar 🧅🫘🥬🍗
Februar byder, traditionen tro på vores klassiske husmandskost.
Husk at tage familien eller vennerne med til en dejlig aften med nærvær og god mad, når vi serverer traditionelle retter, tilberedt med kærlighed og respekt for de gode råvarer.
Det er hver onsdag. Husk at reservere bord!
Onsdag den 5. februar:
Bagt langefilet med muslingefumé mættet med grønt og friske muslinger, hertil hvide kartofler
Gammeldags æblekage
Onsdag den 12. februar:
Herregårdsbøf med ærter, bearnaise og pommes frites
Citronfromage med flødeskum og knas
Onsdag den 19. februar:
Krebinetter med stuvede gulerødder og ærter, hertil hvide kartofler
Chokolademousse med nøddekrokant
Onsdag den 26. februar:
Braiseret spoleben med urter, sky og grov kartoffelmos
Cheesecake med blåbærkompot
Hovedret: 155,00 pr. person
Dessert: 55,00 pr. person