Husmandskost marts 2022

Husmandskost i marts 2022

Onsdag den 2. marts

Indbagt kulmule med laksemousseline og dild hertil hummerbisque & årstidens grønt.

Appelsinfromage med brændt chokolade og nøddekrokant (tilkøbes). 

Onsdag den 9. marts

Helstegt nakkekam, karamelliseret jordskokker af lokal honning, svampesauce og pommes rissoles.

Fløderand med honning marineret bær og sprød crumble (tilkøbes). 

Onsdag den 16. marts

Coq au vin af frilandskylling m. hjemmerøget bacon, gulerødder, perleløg og pommes duchesse.

Creme brulée m. solbærsorbet og skovsyre (tilkøbes). 

Onsdag den 23. marts

Krebinetter stegt i smør serveres med stuvet grønt og kogte kartofler vendt i friske urter.

Bærtærte af mørdej, marcipan, vanilje creme og marinerede skovbær i stjerneanis og lokal honning (tilkøbes). 

Onsdag den 30. marts

Lasagne af hjemmelavede pastaplader gratineret med mornaysauce.

Havtorns panna cotta m. vaniljeskum og bær (tilkøbes).