Husmandskost i marts 2022
Onsdag den 2. marts
Indbagt kulmule med laksemousseline og dild hertil hummerbisque & årstidens grønt.
Appelsinfromage med brændt chokolade og nøddekrokant (tilkøbes).
Onsdag den 9. marts
Helstegt nakkekam, karamelliseret jordskokker af lokal honning, svampesauce og pommes rissoles.
Fløderand med honning marineret bær og sprød crumble (tilkøbes).
Onsdag den 16. marts
Coq au vin af frilandskylling m. hjemmerøget bacon, gulerødder, perleløg og pommes duchesse.
Creme brulée m. solbærsorbet og skovsyre (tilkøbes).
Onsdag den 23. marts
Krebinetter stegt i smør serveres med stuvet grønt og kogte kartofler vendt i friske urter.
Bærtærte af mørdej, marcipan, vanilje creme og marinerede skovbær i stjerneanis og lokal honning (tilkøbes).
Onsdag den 30. marts
Lasagne af hjemmelavede pastaplader gratineret med mornaysauce.
Havtorns panna cotta m. vaniljeskum og bær (tilkøbes).