Nyhedsbrev - april 2021

Nyd bededagsferien i et af vores dejlige feriehuse

I bededagsferien kan du se frem til restaurantbesøg under åben himmel☀️


I slutningen af måneden er der endnu en anledning til at holde en forlænget weekend hos os, nemlig Store Bededag fredag den 30. april. Her kan du leje et af vores dejlige feriehuse. Hvis tingene går efter regeringens genåbningsplan, kan du se frem til også at kunne nyde en udendørs frokost eller middag, når restauranter og caféer i området igen slår dørerne op efter 21. april.

Brug for at holde online møder? 

Vi har fået møde- og konferenceudstyr i topklasse,  så nu kan du afholde online møder i vores konference- og kursuscenter

Coronakrisen har ændret vores kunders behov for at kunne holde virtuelle møder online, hvor man rent faktisk både kan se og høre hvad der foregår i den anden ende. Derfor har vi for nylig opgraderet vores udstyr, så du kan afholde møder og konferencer online fra vores mødelokaler. 

Læs mere om vores lokaler her.

Oplevelser i Odsherred 

Foråret er over os og der sker mere end man tror, i Odsherreds landskab 

Naturen holder aldrig lukket, og udover at nyde en gåtur i det smukke landskab som omgiver centret, er der i påskedagene også en række udendørs aktiviteter, som du kan deltage i.

På tangsafari med Dansk Tang lærer du, iført ordentlige waders, at finde og bruge tang i din madlavning. Er du mere interesseret i at grave på land, kan du og dine børn lege arkæolog for en dag, når Odsherreds Kulturhistoriske Forening inviterer til Arkæologi i Børnehøjde i Anneberg Kulturpark.

Tjek hele programmet og reserver din oplevelse på Odsherredkalenderen.dk