Nyhedsbrev - August 2017

KOM MED TIL FESTIVAL I GEOPARKEN

Her på Rørvig Centret glæder vi os til weekenden!

Der bliver nemlig afholdt Geopark Festival med over 100 events i hele Odsherred Kommune. Festivalen finder sted den 27.-30. juli. På festivalen kan du opleve både kunst, kulturhistorie, lokale råvarer og landskabet, så der er lidt for enhver smag.

Team Rørvigs Top 3
Festivalen kommer også til Rørvig, og vi har lavet en lille top 3 over events, du kan tage til i dejlige Rørvig:

1. På Lillegården kan du på lørdag "Eat with the locals", hvor du ved langbord får serveret en lækker 3-retters menu, hvor der primært er brugt lokale råvarer. Konceptet "Eat with the locals" går ud på, at man kan invitere hinanden eller turister hjem til sig for på den måde møde nye mennesker og vise, hvordan man kan bo i Odsherred, og det koncept er vi store fans af! Se mere her.

2. Du kan også tage børnene med til Børnekulturfestivalen, som for fjerde år i træk undersøger de lokale råvarer og kunstnere, og som sammen med børnene bevæger sig rundt i naturen og viser den frem i børnehøjde. Se mere her.

3. På lørdag kan du tage med på en kombineret skovtur og byvandring i Nakke. Turen er arrangeret af Rørvig By og Land, som helt sikkert ligger inde med en masse spændende viden om om den nyanlagte Nakke Skov, som begynder at ligne en rigtig skov. Se mere her.

Festivalen finder som sagt sted i hele Odsherred Kommune, og du kan læse hele programmet lige her.

God festival! 

RØRVIG PORTRÆT - MØD JOHNNY

Nu er det blevet tid til, at I skal møde det nyeste skud på stammen, nemlig vores pedel, Johnny.

Johnny er 43 år og har været en del af vores Rørvig Center-familie i en måned. Før han sluttede sig til os, har han været lastbilschauffør i 18 år og kørt både i Danmark og i udlandet.

Johnny er lidt af en tusindkunstner. Det er både ham, der renser vores fiskedam, så guldfiskene har et rent hjem, han har malet vores nye huse, og han sørger for, at bedene og stierne står skarpt og græsset er nyklippet.

"For mig er det bedste ved at arbejde på Rørvig Centret det gode kammeratskab, jeg har med mine kollegaer. Folk er nede på jorden, og det er et sjovt sted at arbejde, med en masse venskabelige drillerier.