Nyhedsbrev August 2023

Hos Rørvig Centret sejrer kærligheden 👰‍♀️🤵 

På trods af det skiftende vejr, har det været en fremragende juli måned hos Rørvig Centret 🌦️ Rørvig Centret er blevet miljøcertificerede med GREEN KEY 🔑 og vi glæder os til at byde velkommen til masser af romantiske arrangementer i august. Der er nemlig bryllupper i hver weekend i hele august, og vi kan ikke vente med at danne ramme for, at vores kære gæster siger JA til hinanden for livet 💍💒

I dette nyhedsbrev får du kærlighed, invitationer og tips til de største begivenhed i Odsherred i august. 

God læselyst 💕

August er bryllupsmåned hos Rørvig Centret 💒 

Hos Rørvig Centret afvikler vi bryllupper hver weekend i august. Vi er glade for lade vores hav- og naturnære faciliteter danne ramme om vores gæsters store dag. Det er os en ære, at så mange par vælger at dele deres store dag og start på et nyt liv sammen hos os. Det er vores passion at sørge for at dagen forløber helt, som bryllupsparrene drømmer om 💍🎉

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle bryllupsparrene hjertreligt tillykke💕

Rørvig Centret er blevet certificeret Green Key☀️

Mens andre har holdt ferie, har vi på Rørvig Centret sat hak i de sidste kasser, så vi nu kan kalde os certificeret GREEN KEY.

GREEN KEY er turismens internationale miljømærke, der tildeles til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Der stilles høje krav til både det sociale miljø med medarbejderinddragelse og socialt ansvar, såvel som til det miljømæssige, hvor man skal have styr på såvel rengøring, vandforbrug og håndtering som energianvendelse, byggematerialer og affaldshåndtering samt meget meget mere.

Du kan læse om GREEN KEY her
og så kan du glæde dig til at se, at vi faktisk gør tingene meget som vi hidtil har gjort - men nu med officielt medhold i, at vi gør det rigtigt 😊

Vi har selvfølgeligt husmandskosten klar til dig i august 🍽 

Vi byder på en dejlig månede med maden i centrum, når vi traditionen tro byder på husmandskost hver onsdag i august. Menuen vil være inspireret af sæsonens grøntsager.
 
Du behøver ikke være gæst hos os, du skal blot huske at booke bord, så der er plads til dig og mad nok.
 
Hovedretten koster 155,- kr. per person, og desserten 55,- kr. per person.
 
Måltidet bliver serveret mellem kl. 18.00 og 18.30.
 
Velbekomme 😋

Tag med til Odsherred kammermusik festival 🎶🎻

Der er masser af fantastiske kulturelle oplevelse i august. Særligt, er der i begyndelsen af måneden spækket med kulturelle tilbud til enhver smag! 🥳

Tag f.eks. med til Odsherred kammermusik festival, der har samlet et stjernespækket hold af musikere, som vil sørge for store oplevelser på aftenkoncerterne. Sammen med de musikalske stjerner vil unge talenter fra Jacob Gades Legats talentprogram spille til eftermiddagskoncerterne.

Årets tema er skaberkraft og festival kører fra søndag d. 30. juli til fredag d. 4. august. Så du kan stadig nå at deltage! 

Traditionen tro slutter festivalen med en udendørs operakoncert, som i år præsenterer en række unge talenter fra Operaakademiet. Læs mere om koncerten her.

 

Nyd også Nykøbing Rørvig Jazz Festival eller tag familien med til legendariske Cirkus Nemo 😁

Nykøbing Rørvig Jazz festival byder på 7 koncerter med toppen af danske jazz musikere 🎺

Under den tilbagevendende jazzfestival bydes der på trio/kvartet/kvintet bands samt en Big Band koncert. Bl. a. Kasper Villaume Kvartet, Acoustic Lounge, Roger Berg Big Band, Jan Harbeck Kvartet og den ny Kvintet "Oh People".

Koncerterne afvikles både indendørs og udendørs på spillesteder i Nykøbing Sjælland og Rørvig området.

Psst.... det er gratis at være med 😎

Læs mere her og få opdateringer på deres Facebook side

Zirkus Nemo vender tilbage 🤡🥁

Cirkusset, der er kendt som et overflødighedshorn af morskab og vandvid, kommer til Nykøbing Sjælland med karakterer som Smadrermanden og Bager Jørgen 😁

Glæd dig når forestillingen spilles i Nykøbing Sjælland i perioden 1. aug - 6. aug. I hverdagene starter forestillingen kl. 19.30 og lørdag og søndag kl. 16:00. 

Læs mere om forestillingens varighed og prisniveauer her

God fornøjelse! 

Vi glæder os til at se dig på Rørvig Centret i august ☀️ 
Kram 
Team Rørvig