Nyhedsbrev - December 2016

Kalenderen siger december…

Og det er vi altid glade for hos os. December betyder nemlig jul med masser af hygge og julestemning.

Vi ønsker alle vores gæster en god jul og et godt nytår!

Tid til status


December er også måneden, hvor man gør status over året der gik.

Vi kan se tilbage på et godt år her på Rørvig Centret, hvor vi har haft travlt på den gode måde med mange glade konference- og feriegæster. Over 10.000 overnatninger er det blevet til.
 
2016 var også året, hvor vi fik udvidet vores største lokale, Foredragssalen. Vi fik ikke kun mere plads. I samme ombæring blev lokalet også opgraderet med ny maling, nyt gulv og nye borde.

Vi håber, at I alle har haft et godt år, og vi ser frem til at se mange af jer igen, når kalenderen siger 2017.

 

Et farvel til Sara

For os betyder december desværre også, at vi skal tage afsked med Sara. Sara har været vores receptions- og bookingchef i fem år, og har nu fået nyt job i København. 


Vi kommer til at savne Sara og ønsker hende alt mulig held og lykke i sit nye job (og ser frem til mange sommer-besøg i fremtiden).

Vi skulle hilse fra Sara og sige tak for alle de mange gode stunder, I, vores gode gæster, har været med til at give hende. Hun kommer til at savne jer meget.

 

Denise tager over...


I stedet for Sara kommer I fremover til at blive mødt i receptionen af Denise, som tager over for Sara. Denise vil sørge for, at I bliver taget godt i mod, bliver indkvarteret og at alt spiller.
 
Mange af jer kender sikkert Denise, som har været hos os i tre år ca. Hun har normalt ansvaret for, at vores konferencer løber af stablen, som de skal, og ellers giver hun et nap med, hvor der er brug for det. Vi har før givet hende betegnelsen husalf, som egentlig passer glimrende på hende.

Fra december og frem er hun også at finde i receptionen.