Nyhedsbrev - December 2020

JULEN STÅR FOR DØREN 🎅

Det er lige før juleenglene synger, og du kan dufte vaniljekransene, når du bor på Rørvig Centret i december. Vi elsker at pynte op til jul, så du kan du nyde den hyggelige julestemning som gæst. Der er hverken sparet på pynt eller på den gode stemning.
Klik på knappen nedenfor for at booke en nat på et af vores skønne værelser.
Vi glæder os til at se dig og dine!
🎁👇

KLIK HER FOR BOOKING

DENNE MÅNED I ODSHERRED
Kunst og julemarkeder for hele familien🎄

Julen står i de mindstes tegn i Odsherred.
Det er helt tydeligt i Odsherredkalenderen for december måned. 

Tag familien med under armen og tag til VallekildeJUL d. 5 eller 6. december fra 11-18. Besøg det traditionsrige julearrangement og den stemningsfulde historiske landsby, der byder på julestue, café, kirkekoncerter og udstillinger af mere end 30 kunstnere. Der er fri entré, når Vallekilde åbner op for julestue.
 Læs mere på: www.vallekildejul.dk
 
Tag dine børn eller børnebørn med til vaskeægte børneunderholdning, når de to distræte nisser, Trille og Tralle (Susanne Breuning og Bente Eskesen) inviterer til musikalsk juleforestilling. Nisserne har drillet skovens dyr så meget, at rævemor har snuppet deres nissehuer. For at få huerne tilbage skal nisserne skabe julestening i skoven – og til det, har de brug for børnenes hjælp. Kom med søndag d. 13. december fra kl. 13.00 og kl 15.00. Du kan læse mere og købe billetter her

Mest for voksne
Er du glad for kunst 🎨, kan du komme til Juleåbent hos Kunstnerfløjen i Annebergparken. Kunstnerne holder åbent hver weekend frem til jul fra kl. 11-14.  Måske er det her, at du falder over årets unika-julegave til dem, du holder af. Der er alt fra billedkunst, keramik til genbrugskunst, og der er er gratis entre. 
Læs mere her
Vil du lære lidt om en særlig kunstform, kan komme med til Ballet-arrangement, når Odsherred Ballet og Opera fremviser Nøddeknækkeren (Tjajkovskij). Det er i Pakhuset, søndag den 6. december 2020, kl. 14-17.30. Eventet starter med, at give de fremmødte information om balletten hvorefter den vil blive fremvist på storskærm. Du kan læse mere og købe billetter her

PERNILLE I SADLEN
FOR TEAM RYNKEBY
🤩🍌🚴‍♀

Hvorfor ikke bruge vinteren på at gøre noget godt?
Pernille Ottesen som er direktør på Rørvig Centret byder den mørke tid velkommen og træner op til at cykle til Paris med Team Rynkeby. Team Rynkeby er kendt for deres arbejde for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Overskuddet går til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Tjek Team Rynkeby ud her & Team Holbæk ud her

Kram Team Rørvig