Nyhedsbrev - Januar 2017

Hold vinterferie i Rørvig

Vi vil gerne endnu engang have lov til at ønske et godt nytår! Vi håber, I alle havde en god aften og kom godt ind i 2017!
Vi ved godt, vi kun lige er kommet ind i det nye år, men alligevel er det allerede tid til at have vinterferien in mente. Uge 7 er lige om hjørnet
Du kan nemlig leje en feriehytte med plads til 4-5 personer hos os i 7 dage, fra kun 3.000 kr. (inkl. opredning og slutrengøring). For eksempel fra lørdag den 11/2 til lørdag den 18/2. 
Du kan også vælge at leje en hytte i mindre end 7 dage, hvis det passer jer bedre. Som altid er I velkomne til at ringe og høre mere.
Vi håber på at se jer!

Farv jeres egne lys

Der er rigtig mange aktiviteter i Rørvig og hele Odsherred i vinterferien.I kan for eksempel tage børnene med på besøg hos Kastanielys på Odden, hvor I selv kan give de hjemmelavede lys jeres yndlingsfarver i deres farvekar. Bagefter kan I nyde den smukke 360 graderes udsigt over Hulbjerg og købe lokale delikatesser og brugskunst med hjem.

Rikke fra Kastanielys var vinder af Odsherreds Turistpris 2015, så der er garanteret en god oplevelse. Læs mere her

Tag på digital tidsrejse

I kan også tage på kulturelt besøg til Nykøbing Sjælland, hvor I på Odsherreds Museum kan opleve de 3 udstillinger: Solens Land, Slaget på Isefjorden og Historier fra Sommerlandet.

Her kan I også opleve det digitale formidlingsprojekt, Empire of the Sun, som udstiller forskellige kulturskatte fra Europa, som fx Solvognen fra Trundholm Mose i Odsherred, Nebraskiven fra Halle i Tyskland samt helleristningerne i Bohuslän i Sverige. Læs mere her.

Oplev Rørvig og Odsherred på hesteryg

Rørvig, og Odsherred generelt, indbyder i den grad til naturoplevelser. Hele 4 steder i Odsherred kan du komme ud og opleve naturen på hesteryg.
2 af dem ligger i meget kort afstand fra Rørvig. Man behøver ikke være en garvet rytter for at få en tur, så der er noget for ethvert niveau. Læs mere her.

I kan også selv besøge Visit Odsherreds hjemmeside for at finde andre arrangementer i vinterferien.