Nyhedsbrev Juli 2023

Velkommen til sommer, sol og rund fødselsdag hos Rørvig centret ☀️ 

Det er højsommer i Danmark, og vi er glade for at kunne fejre 110 års fødselsdag på Rørvig Centret ❤️ Vi  er glade for langt om længe at kunne byde gæster velkomne i vores nye luksus feriehuse 🏡 Der er mange gode oplevelser at dykke ned i juli måned, og vi glæder os til at fejre sommerlivet på Rørvig Centret.
 
I dette nyhedsbrev får du en visuel rundtur i vores nye huse samt et tip om en kærkommen tilbagevendende event i Odsherred ⚽️
 
God læselyst 

De nye luksus feriehuse er færdige 

De har været undervejs længe, men husene stod klar til de første logerende lørdag d. 22. juni.
Vi er meget stolte af resultatet. 
Vi har indrettet hvert enkelt hus med omhu og har lagt vægt på detaljerne for at skabe en indbydende og harmonisk stemning. Hvert hus har et stilfuldt og funktionelt køkken, 2 komfortable soveværelser, 2 lækre badeværelser, en stue og en terrasse – alt sammen designet til kvalitetstid 👨‍👩‍👧‍👦

Hvad skal du i efterårsferien? 🍂

Vi har næsten lejet alle vores feriehuse ud i sommerperioden, men der er stadigvæk en del hotelværelser ledige og også feriehuse på enkelte dage rundt omkring i sommerferien. 
 
Dette giver måske anledning til at tænke frem imod efterårsferien og senere på året. Vi vil med stor fornøjelse byde dig velkommen i vores feriehuse og værelser i efterårsferien.

Kontakt os

Sommerferie eller ej, vi har altid husmandskost til dig 🍽 

Glæd dig til hyggelige stunder med den gode mad i centrum, når vi traditionen tro byder på husmandskost hver onsdag i juli.
 
Du behøver ikke være gæst hos os, du skal blot huske at booke bord, så der er plads til dig og mad nok.
 
Hovedretten koster 155,- kr. per person, og desserten 55,- kr. per person.
 
Måltidet bliver serveret mellem kl. 18.00 og 18.30.
 
Velbekomme.

Kom med til den altid festlige landliggerkampen i Odsherred 😁🥳

Gør dig klar på sidelinjen, når kendte fra TV og pensionerede fodboldspillere går på banen for Landliggerholdet i deres årlige forsøg på at besejre det lokale oldboys-hold fra Rørvig ⚽️ Alt er tilladt, og sjove bemærkninger fyger gennem luften i en konstant strøm!

Hele aftenen kan du nyde lækre grillpølser, burgere samt kolde øl og vand, der er til salg 🌭🍔🥤🍻 Der er noget for enhver smag, så du kan stille sulten og slukke tørsten undervejs.

Som en del af traditionen bliver showkampen kommenteret live fra kommentatorboksen på stadion. Jan Gintberg sørger som sædvanligt for at sætte stemningen i top med sine skarpe kommentarer.

Efter slutfløjtet vil en parade af røde brandbiler med udrykningshorn og blinkende blå lys, traditionen tro, køre ind på fodboldbanen og dække græsset til med et tykt lag hvidt skum. Dette markerer starten på den store børne-skattejagt, hvor fodboldbolde og slikposer gemmer sig i det gigantiske skumbad 🫧
Børnene kan glæde sig til en spændende og sjov jagt efter skatte og søde godbidder 🍭👅

Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en actionfyldt aften, når kendisser og tidligere fodboldstjerner går på banen og skaber en festlig atmosfære. Det bliver en begivenhed, du ikke må gå glip af! 

📅 20. juli med kick-off kl. 19
Entré fra kl. 16.


Læs mere om årets landligger kamp ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Vi glæder os til at se dig på Rørvig Centret i juli ☀️ 
Kram 
Team Rørvig