Nyhedsbrev - Juni 2016

SOMMERFERIE I SKØNNE RØRVIG

Rørvig er den rene balsam for sjælen. Især om sommeren. Vi har et godt tilbud til dig, hvis du har fortjent en nem og hurtig sommerferie til en særlig pris.

Fra den 27/6 til den 14/8 har vi tilbud på vores dejlige hotelværelser. Book et enkeltværelse for 550,- oget dobbeltværelse for 850,- per dag.

Der er selvfølgelig vores klassiske morgenmad med i prisen.

GRØNT & GUL I SKØN FORENING

Må man godt give den gas med farverne på et hotelværelse? Det spørgsmål stillede vi os selv, da vi skulle indrette værelse 20. Svaret blev et rungende ja. 

Værelse 20 går nu under navnet "Forårs-værelset". Som navnet antyder, har vi givet værelset et ordentligt skud forårsfarver. Især på det nye badeværelse med de fineste grønne klinker. Vi har suppleret med detaljer i gul, blandet andet lænestol og stofledninger til lamperne. Derudover har vi fået designet og snedkereret vores helt eget bord i samarbejde med Ole Christensen, den lokale møbelsnedker fra Vig.

Vi er stolte af resultatet og glæder os til at høre, hvad du synes. Sig til hvis du gerne vil overnatte i “Forårs-værelset”, næste gang du booker dit ophold eller konference.

RØRVIGPORTRÆT - MØD BOZENA

Bozena er servicemedarbejder hos os. Med stort S. Det er hende, der styrer vores opvask med en effektiv hånd og sørger for, at køkken og tjenerne har, hvad de skal bruge. Bozena er 54 år gammel og oprindeligt fra Polen. Jobbet hos os var hendes første job i Danmark, og vi har haft fornøjelsen af hendes glade væsen i mere end 10 år. 

"Jeg elsker mit arbejde. Så kort kan det siges. Mine kolleger er søde og sammenholdet på Rørvig Centret er stærkt. Vi kan både hygge, tale om tingene og hjælpe hinanden, når der er travlt. At gæsterne har let til både smil og ros, skader bestemt heller ikke. Det varmer i den grad hjertet, når man får et kram og et "tak for et dejligt ophold" fra en gæst."