Nyhedsbrev - Juni 2018

SKT. HANS I ODSHERRED

Der er ingen juni uden det traditionelle Skt. Hans-arrangement. Og i Odsherred kan vi godt lide at holde traditionen ordentligt i live. Derfor er det altid med manér og med respekt for de mindste, når der kaldes til samling og bålet sættes i lys lue. 
På tværs af hele Odsherred er der mange arrangementer: Området byder på hyggelige Sankt Hans- og midsommerfester med bål, hekse, taler, musik og fællessang i vente, lørdag d. 23. juni 2018.
Så hvis vejret holder stik - og det ser jo godt ud lige nu - er der ingen undskyldning for ikke at stå i Odsherred med familien eller vennerne. Eksempelvis bliver det rigtigt sjovt på Rørvig Havn, der holder 100-års jubilæum den dag og derfor spiller lidt ekstra op til dans.
Og så ligger havnen jo kun et stenkast fra Rørvig Centret. 

"GODE HISTORIER OG UNIKKE OPLEVELSER" I ODSHERRED

"Gode Historier og Unikke Oplevelser" er fællesbetegnelsen for et program, der løber hele året i Odsherred.
Her bydes der på rigtigt mange forskellige arrangementer. Det er ture, udflugter og aktiviteter, der er samlet omkring én præmis: Du kommer rundt i Odsherred sammen med ildsjæle, der har indsigt og gør oplevelsen absolut mindeværdig.
Ikke mindst juni måned bugner af spændende oplevelser på programmet, der byder på blandt andet rundvisninger på Dragsholm Slot, fisketure på Isefjorden for hele familien, sælsafari, guidede ture omkring spiselige planter, stjerneture og byvandringer. 

Du kan se hele programmet her

Du kan også bestille billetter til oplevelserne, via BilletExpressen, her.

Vi har stadig feriehuse ledige til dig, hvis du behøver et sted at opholde dig, mens du oplever Odsherreds store og små glæder. 
Alt hvad du skal gøre er at ringe til søde Denise, vores dygtige receptionist, på telefonnummer +45 5991 8844 og booke eller book her. 

Kram Team Rørvig