Nyhedsbrev - Maj 2016

Kunstruten

Det er snart pinse, og i Rørvig og omegn betyder det én ting: Odsherred Kunstdage. Kom med, når vi hele pinsen fejrer den lokale kunst og alle kunstnerne bag.

Tag med på Kunstruten
For 19. år i træk åbner de mange dygtige kunstnere i Odsherred dørene og byder velkommen indenfor. Hvis du vil være sikker på at besøge dem alle sammen, eller bare nogen af dem, kan du følge kunstruten. Kunstruten tager dig med rundt til alle 55 kunstnere i hele Odsherred.
 
Lige her kan du læse mere om alle kunstnerne og gallerierne, og hvad de har at byde på hver især.
 
Tid: Lørdag d. 14. maj til mandag d. 16. maj. Alle 3 dage fra 11-17 
Sted: Hele Odsherred
 
God fornøjelse!

Værelse 21

Byen som aldrig sover
I april fortalte vi historien om vores nye 1930’er tema-værelse, og nu tager vi fra 1930’erne til ”The city that never sleeps”. På Rørvig Centeret har vi nemlig ladet os inspirere af storbyen over alle storbyer og fået ægte New Yorker-stemning på værelse 21.
 
Rå stemning og skyline
For at skabe den rette New Yorker-stemning har vi gjort det hele mere råt. Der er kommet et gammelt skrivebord ind og store lænestole man kan slænge sig i. Over sengen hænger et billede af hele New Yorks skyline som bliver lyst op af en stor industriel lampe. Badeværelset er også gjort mere råt, så stemningen er gennemført.
 
Hvis du har lyst til at opleve lidt storbystemning næste gang du besøger os, så sig til, når du booker dit ophold eller konference