nyhedsbrev - Maj 2017

NYD DET SIDSTE AF FORÅRET I RØRVIG

Kom maj du søde milde
På Rørvig Centret er vi vilde med maj. Foråret er på sit højeste, og vi går for alvor sommeren i møde.

Og så er vi vilde med, at maj måned byder på hele to forlængede weekender. Både Store Bededag og Kristi himmelfartsdag.

Vi synes, du skal bruge de ekstra fridage til at besøge os og nyde den sidste del af foråret i fulde drag.

I Rørvig og omegn er der altid masser at lave både for barnlige sjæle og naturelskere. Vi har fundet frem til to ting, som vi virkelig synes er et besøg værd..

VANDRETUR I GEOPARK ODSHERRED

Til naturelskerne
Har du lyst til at opleve et fantastisk naturområde i Odsherred? Så kan du tage på vandretur i Geopark Odsherred. Parken er Danmarks første geopark og giver rig mulighed for at opleve Odsherreds dejlige natur.
 
Her kan du blandt andet tage på opdagelse på Vejrhøjstien, som fører op til geoparkens højeste punkt, Vejrhøj, der ligger hele 121 meter over havets overflade.

Tag tilbage til istiden
Fra toppen af Vejrhøj kan du med Geoparkens app tage tilbage til istiden. Gennem appen kan du på imponerende vis se, hvordan området omkring Vejrhøj så ud for 25.000 år siden, 17.000 år siden og 7.000 år siden, og du kan se både mammutter og gletsjere.
 
I kan købe vandrekort og vandrebog hos VisitOdsherred, Holtets Plads, 1 i Nykøbing Sjælland. 

SLIP UNGERNE LØS I SOMMERLANDET

Til de barnlige sjæle
Du kan også tage børnene og din barnlige sjæl med i Sommerland Sjælland, når det åbner Store Bededag, fredag den 12. maj, kl. 10.
 
Her kan I tage i MINI-legeland med de mindste, grave efter guld i Silver City og lave jeres egne slikkepinde i Bolsjeværkstedet. Hvis vejret er godt er det bare at slå jer ned i græsset og nyde dagen.

Motorcykel-optog
Åbningsdagen, den 12. maj, fejres traditionen tro med et motorcykel-optog, som i år begynder fra West Side Racing i Snertinge og ender ved sommerlandet.

Vi garanterer én på opleveren, når du besøger Odsherred, og vi glæder os til at se jer!