Nyhedsbrev - Maj 2018

KUNSTDAGE I PINSEN

I Pinsen er det, traditionen tro, tid til at opleve kunstnerisk skaberværk på helt tæt hold. Du har mulighed for at møde kunstnerne i øjenhøjde, når en lang række af Odsherreds billedkunstnere, kunsthåndværkere og gallerier holder åbent hus.

Vi tør godt love, at du får nogle specielle og bevægende oplevelser, når du på tværs af Odsherred får mulighed for at opleve forskellige arrangementer på gallerier, i værksteder og på atalierer, blandt de 54 deltagende steder.

Du kan eksempelvis opleve Keramik og Kaos, når Niels Huang demonstrerer sin extruderings-teknik. Oprindeligt stammer extruderen fra det gamle Kina; du kan blive klogere på glas, når glaskunstneren Michael Kofod holder sit foredrag "7 ting du ikke vidste om glas" eller du kan høre JAZZdestilleriet spille i Tårnet.

Find hele programmet her

Besøg et af områdets mange gode spisesteder. I anledning af Odsherreds Kunstdage tilbyder flere af restauranterne i øvrigt en speciel kunstmenu. 

Så kan du jo eventuelt kombinere oplevelsen med en overnatning eller to på Rørvig Centret.

OVERNATNING I FERIEHUS

Der er stadig ledige feriehuse i perioden omkring Kristi Himmelfart og Pinsen. Det burde du næsten udnytte. Du kan nemlig gøre et kup og få en overnatning i feriehus fra 750 DKK.

Alt hvad du skal gøre er at ringe til søde Denise, vores dygtige receptionist, på telefonnummer +45 5991 8844 og booke. 

DRONNINGE-ROKADE PÅ RØRVIG CENTRET

Der sker altid nye ting på Rørvig Centret. Senest har vi haft dronninge-rokade i vores køkkener. Det kræver vist lidt forklaring - og den forklaring inkluderer præsentationen af vores nyeste medarbejder, Chris. 

Men før vi kommer så langt, begynder historien med at vores trofaste Smørrebrødsjomfru, Tove, er gået på pension i den unge alder af 65. Vi ønsker hende en lang og dejlig pension og siger tak for lang og tro tjeneste. Mange er de gæster, der har nydt godt af hendes håndværk. Det kræver sin kvinde at overtage rollen og derfor sprang Marianne, vores erfarne kok, til. Hun har nu rollen som den nye smørrebrødsjomfru. Og hun gør det godt, skal vi hilse at sige. Men det efterlod jo stadig en stilling at besætte - og til den har vi fundet dygtige Chris. Hende vil vi godt præsentere dig for:

Mød Chris
Chris - kort for Christina - har været på Rørvig Centret siden 1. februar, hvor hun trådte til som den nye kok. 
Chris er en tilflytter, men hun har boet i Odsherred, på en lille stikvej lige om hjørnet fra Rørvig Centret, siden 1992, så hun har efterhånden gjort sig fortjent til at blive opgraderet til lokal.
Bag sig har hun en solid karriere, hvor hun som uddannet Hovmester har gjort tjeneste for DFDS og på Skoleskibet Danmark, samt været Køkkenchef for Compass Group i en år-række.

Hun har kun haft et par måneder til at danne sig et indtryk af Rørvig Centret som arbejdsplads, men hendes favoritsted er allerede fastlagt:
"Det er jo helt klart kabyssen. For køkkenet er jo hjertet, uanset hvor du er."