Nyhedsbrev - Marts 2021

Hold virtuelle møder på Rørvig Centret 

Her kan du afholde dit næste møde 💼🤩  

Vi kan stolt præsentere et nyt setup, med digitale remedier, der gør det muligt for dig at afholde webinars, konferencer og online møder i højeste kvalitet - og tillige i smukke omgivelser. Når vi nu har vores lynhurtige internet, gav det bare mening at gå hele vejen.
 
Vi har investeret i nye smarte udstyrstyper; kameraer, mikrofoner og skærme (60-90 tommer), med bl.a. touch screen og Polycam.

Når Pejsestuen står klar - og det gør den lige straks - vil I kunne se, hvorfor vi lige nu har kælderen bugnefuld af gevirer og jagthorn. Det glæder vi os til at vise jer. 
Det er også her, vores største skærm på 90 tommer vil hænge, klar til at bistå jeres konferencer, møder eller tv-kiggeri. Mens du holder konference skal du, med andre ord, ikke tænke på andet end at være dit bedste selv og holde det mest produktive møde. Alt for forplejning til teknik står vi for.

Foråret er på spring 

I sadlen for Team Rynkeby

Forårets komme kan mærkes på mange måder; Rørvig Centrets direktør, fortsætter ufortrødent sin træning for Team Rynkeby - og vi har hørt fra Pernille selv, at det hjælper på træningsmotivationen, at man nu må køre 25 sammen 😄

Det kan du opleve i Odsherred

Langsomt åbnes samfundet og vi ser frem mod lysere tider. Bo en stund på Rørvig Centret og tag ud for at opleve eksempelvis ...

Vinsmagning🍷

Kom på en smagsoplevelse rundt i verden lørdag d. 27. marts kl. 16.00, når der er Vinsmagning med Skovgaard Vine hos Sanddobberne Camping. Der er lidt for enhver, når der smages på kølig hvidvin og der fortælles om vin med dybrøde toner. 

Køb billet her (Pris 100,- kr) 

Skalddyrsaftener 🦐🥂

Fra april måned og sommeren ud kan du tage til Skalddyrsaften på Den Gyldne Hane Hotel på Sjællands Odde. Her kan du bl.a. spise dig mæt i lækker fisk, hummer, østers og krebs samt af et overdådigt ostebord, med frisk frugt og masser af kage og desserter.

Læs mere her 

Kram Team Rørvig