Nyhedsbrev Marts 2022

Vi hilser foråret velkommen 🌿 

Nu er det endelig blevet forår, og vores gæster kan glæde sig til, at naturen omkring Centret snart begynder at springe ud 🍃 Vi ser frem til at invitere jer ind til mange gode stunder i marts.

I dette nyhedsbrev kan du blandt andet høre de gode nyheder om vores snart færdigrenoverede Postillon, læse om et godt tilbud på en hyggelig påskeferie hos os og blive introduceret til den spændende kunst, du ikke vidste, du kunne opleve i vores nærområde. 

God læselyst.

Vores nyrenoverede Postillon er næsten klar til flere gode stunder

Postillonen er et af vores charmerende lokaler på Rørvig Centret, som vi glæder os til, at du kan nyde godt af igen. Det har henover de seneste 3 måneder gennemgået en større renovering, så lokalet snart matcher den nye hyggelige stil på resten af Rørvig Centret. Følg med på vores Facebook, hvis du vil se det endelige resultat. 

Postillonen blev oprindeligt bygget i 1991 og ordet 'Postillon' betyder oprindeligt 'ridende postbud'. Hos os er Postillonen et hyggeligt festlokale, som kommer til at danne rammerne for mange gode private og erhvervsrelaterede selskaber i fremtiden.

 Nysgerrig på mere om Rørvig Centrets historie? Så kan du læse mere her 👀 

Trænger du til en påskepause? Så har vi et godt tilbud til dig 🐥

Kalenderen skriver nu officielt forår, og før vi har set os om, er det tid til at nyde påskefreden igen. Og hvor kan det gøres bedre end i et af vores hyggelige feriehuse?

Vi vil gerne invitere dig til at holde påskeferie hos os, og derfor har vi et godt tilbud til dig: Book 4 nætter i et af vores standard feriehuse for kun 2900,-

I huset finder du alt, hvad du skal bruge, og du kan nyde Rørvigs rige natur blomstre lige ude foran din hoveddør.  Book dit feriehus her

Vi byder på husmandskost hver onsdagi marts 🍽

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Rørvig Centret til et godt måltid husmandskost hver onsdag i marts 🥘  Du behøver ikke være gæst på Rørvig Centret for at spise med. Vi glæder os til at tage imod alle, der har lyst til et godt måltid i hyggelige rammer.

Prisen er som altid 125,- pr. person og dessert kan tilkøbes for 45,- pr. stk.
Du skal huske at reservere bord, så der er plads til dig og mad nok.

Maden bliver serveret mellem kl. 18.00 og 18.30. Velbekomme.  Se menuen for marts her

Interesseret i kunst? Så nyd disse anbefalinger til kunstoplevelser i vores nærområde

I Plejerup finder du den impressionistiske kunstmaler Sigurd Swanes hjem - kaldet Malergården 🌈 
Et besøg på Malergården er et besøg ind i en kunstmalers inspirationsunivers og en tidslomme uden lige. Det gyldne lysindfald og den bugnende blomsterhave har uden tvivl været vigtige i Swanes inspirationskatalog - og du kan træde i hans fodspor 👣 Besøg det velbevarede kunsterhjem, og bliv inspireret af de store kunsterdrømme, som udlevedes her.

Læs mere og planlæg dit besøg her

Den kunstneriske proces er et mysterium for mange.
Men nu kan du blive indviet.
Kunstnerfløjen i Anneberg Kulturpark holder åbent for nysgerrige kunstinteresserede lørdag d. 5. marts, kl. 11 - 16 🎨
Kom og bliv klogere på hvad der går igennem kunstnerens tanker, mens et værk bliver til. Der er gratis entré, og du kan læse mere her.  🌞

Vi glæder os til at se dig på Rørvig Centret i marts 🌿
Kram 
Team Rørvig