Nyhedsbrev November

Mortens Aften - eller getaway mellem jul og nytår

Kære venner af Rørvig Centret 🍃 💕

Vi glæder os til at kunne invitere jer til at tilbringe en hyggelig Mortens Aften, hvor du kan opleve lækker, traditionel dansk madlavning. Vi serverer saftig and med tilbehør og vi fejrer aftenen sammen i festligt selskab🍷

Mellem jul og nytår tilbyder vi lidt julefred for de, der ønsker at nyde den gode ro og træde ud af rotteræset i højtiden.

Med der sker - som altid - også en masse herligt i Rørvig, så du kan opleve de gode oplevelser Rørvig har at byde på: Lange gåture langs stranden, lokale julespecialiteter og afslappende øjeblikke venter på dig.

Vi ser så meget frem til at byde dig velkommen.

Glædelig Mortens Aften fra os🦆🏡🍷

🏡Feriehuse til jul og nytår 💵

Vi har et oplagt forslag til din jul 🎅🏻 og dit nytår 🎉 - men du skal være tidligt ude, så det er vi også.
Du kan jo tilbringe den særlige tid på året i vores komfortable feriehuse, her i Rørvig? Vi har selvfølgeligt en god nyhed: Der er betydelig rabat, hvis du vælger at blive en hel uge! 🌟

At komme ud af hjemmet og skabe nye minder i julen og/eller nytåret er en fantastisk måde at starte det nye år på. 🏡🎆 Forestil dig at vågne op til smukke omgivelser, med frisk luft og måske endda 🤞🏽 et sneklædt landskab. 🏞️❄️

Uanset om du ønsker at fejre julen eller nytåret i friske omgivelser, så vil det helt sikkert blive en tid fyldt med hygge og varme minder. 🥂

Så lad os sørge for, at du får en skøn start på 2024. 

Standardferiehus:
2 nætter kr. 2.300
3 nætter kr. 3.200
7 nætter kr. 5.100  - normal pris kr. 6.300
 
Luksusferiehus:
2 nætter kr. 3.200
3 nætter kr. 4.300
7 nætter kr. 6.500 – normal pris kr. 7.700

Du skriver bare til os på info@rorvig-centret.dk eller ring på 5991 8844 for at booke.

🍗Mortens Aften 

Først og fremmest glæder vi os i denne måned til at byde velkommen til en herlig Mortens Aften i vores restaurant. Det finder sted på fredag den 10. november, og middagen serveres kl. 18:00. 🍂🍽️

Menuen for aftenen ser sådan ud:

🐟Forret: Hjemmelavet gravad laks med rævesauce og frisk dild.

🦆 Hovedret: Andesteg med svesker og æbler. Serveret med brune og hvide kartofler, hertil rødkål og andesauce.

🥮 Dessert: Gammeldags æblekage.

Prisen for sådan en lækker 3-retters menu er kun kr. 365,-

Kontakt os for at reservere jeres plads, så vi kan sikre, at I får en uforglemmelig aften. Husk at reservere jeres bord i forvejen, da pladserne er begrænsede.

Velbekomme 😋

🥘Husmandskost i Oktober 🍽  

Husmandskost fortsætter naturligvis også, traditionen tro. Første portion serveres allerede i aften 😋
Husmandskosten er tilberedt med kærlighed og baseret på lokale råvarer - tag lidt inspiration fra vores lækre menu med hjem.

Som altid er Husmandskost åbent for alle, uanset om du bor hos os eller ej.

Alt, hvad du behøver at gøre, er at reservere et bord, så vi kan sørge for, at der er plads til dig og nok mad til alle.

Prisen for hovedretten er 155,- kr. per person, og hvis du ønsker at afslutte måltidet med noget sødt, kan du tilføje desserten for blot 55,- kr. per person.

Vi går til bords mellem kl. 18 og 18:30, og vi ser frem til at skabe en hyggelig og velsmagende aften for jer alle. Velbekomme! 😋

Koncert med Chief One eller genopliv dit gamle grej

Koncert med selveste Chief 1 i Aksen 🎤

"Alt eller intet, der findes kun livsvigtige koncerter."
Det siger Chief 1, som i år kan fejre fem år som succesfuld artist i eget navn. Inden da var han medlem af Danmarks første og meget succesfulde rapgruppe Rockers By Choice og har produceret og skrevet sange for et hav af danske artister. Debutalbummet "Slip" fra 2017 satte dog gang i solokarrieren, og siden har han blandt andet medvirket i "Toppen af poppen" og udgivet et populært hit sammen med Thomas Buttenschøn.

Det finder sted i Kulturhuset Aksen. Der er stadig billetter.

 Læs mere om koncerten her

Det kreative fortsætter, når der sættes fokus på at reparere dine ting ⚒️

Hver mandag fra 7. august til 18. december i tidsrummet 9-11 kan du komme til Repair Café i Aktivitetscentret med elektronik, der ikke virker, hvor gode, frivillige kræfter så vil kigge på sagerne og se, om de kan fikse problemet.

Vi synes, det er en genial idé at lade dine gamle effekter holde lige dét længere, med hjælp fra de søde frivillige på Repair Café. 

Det sker i Aktivitetscentret, bag bibliotektet i Nykøbing Sjælland.
Bare husk at tage den ting med, der skal repareres, eller som du har problemer med - og eventuelt reservedele.

Læs mere om Repair Café lige her