Nyhedsbrev - September 2017

SHHHH... VI HAR LYDISOLERET

I uge 34 har vi valgt at give vores foredragssal en kærlig behandling i form af lydisolering - så der er plads til at larme helt som I har lyst til. Nogle gange går bølgerne nemligt højt og begejstringen er til at tage og føle på, når der er arrangementer i Foredragssalen. Og det skal de da have lov til.

Byggeriet har betydet, at salen har været optaget i en lille uge, men vi håber at resultatet giver lidt velvilje. Vi ser frem til at lægge hus til masser af dundrende både højrøstede arrangementer og rolige foredrag.

Vi glæder os til at vise jer resultatet, når det hele er på plads

SIKKE MANGE GÆSTER

Vi har haft en rigtigt travl sommer - og det vil vi godt takke jer for.
Henover sommeren har vi haft 1.827 gæster igennem, der i snit har sovet 4 nætter hos os. Gennemsnit er hvad de er, for nogle gæster har sovet en enkelt nat, mens vi har haft besøgende, der var så glade for deres ophold i Odsherred, at de overnattede hos os i tre uger(!)

Velkendte ansigter
Vi har også efterhånden fået en del gengangere på vores værelser. Vi kan for eksempel i år fejre, at Mamen fra Norge har overnattet hos os 20 år i træk. 

Den store travlhed har slebet vores gæstegiveri helt skarpt, så hvis du vil nyde godt af vores topform, kan du booke dit ophold hos os her på hjemmesiden.

HONKEY TONK I NYKØBING SJÆLLAND

Vi glæder os til September, hvor Nykøbing Sjælland bliver vakt til live for alvor.

Festival med slag i
Det er 9 år siden, at Honkey Tonk i Nykøbing Sjælland blev startet - og det er kun blevet større siden. 

Den 2. september kommer der til at være masser at se, høre og smage, når der fra kl. 18 - 05 bliver fyldt med smagfulde menuer og et varieret udbud af levende musik.

Gå fra sted til sted og oplev alt fra blues, rock, pop, soul, disco, jazz, ragtime til folk og country. Med en kort slentretur kan du finde noget, der passer, uanset smag i musik og mad. Det er lige sådan noget, vi virkeligt godt kan lide.

Vores anbefalinger
Det er svært at sige, at der er noget, som er meget bedre end det andet - men hvis vi alligevel skulle vælge, så ser vi virkeligt frem til:

REPEATLES
Et virkeligt godt Beatleband, der leverer alle de kendte og elskede klassikere. Dem kan du fange på Odsherred Teater.

TEACHERS
Rutineret blues/rock ‘n’ roll band, som vi før har set, der emmer af spilleglæde og energi. Her kan du høre veloplagt blues, krydret med solide rocknumre af klassiske kunstnere som ZZ-top og Rolling Stones. TEACHERS kan du opleve på Hotel Du Vest.

GO NORTH 
Når der skal danses, er GO NORTH en god vej at gå. Det er solid, dansevenlig musik fra 80'erne og til i dag - der nok skal få fødderne til at flytte sig på både unge og gamle. Du finder en rigtig dansefest i PAKHUSET.


Du kan finde hele programmet ved at klikke her.