Nyhedsbrev - September 2021

Velkommen til efteråret på Rørvig Centret 🍁

Så er det tidlige efterår begyndt, og vi her på Rørvig Centret gør klar til at invitere jer til hyggelige efterårsstunder.

I dette nyhedsbrev kan du læse om månedens husmandskost, få et smugkig på planlægningen af årets julemarked, samt opdage en række dejlige arrangementer, der finder sted i vores lokalområde i september måned.

Efteråret er den perfekte årstid til husmandskost 🥘

Hver onsdag i september kan du se frem til dejlig husmandskost på Rørvig Centret. Vi glæder os til at fortsætte med at servere god mad for alle, der har lyst til at nyde et lækkert måltid i godt selskab. Du behøver altså ikke være gæst på Rørvig Centret for at spise med.

Prisen er 125,- pr. person og dessert kan som altid tilkøbes for 45,- pr. stk.
Du skal huske at reservere bord, så der er plads til dig og mad nok.

Maden bliver serveret mellem kl. 18.00 og 18.30. Velbekomme 🍽

Der er ikke længe til 🎄

Nogen vil måske mene, at vi tager lige lovlig tidligt forskud på løjerne, men vi er simpelthen allerede i fuld gang med at planlægge årets julemarked 🎅🏼 Vi glæder os meget til at se jer allesammen til Odsherreds hyggeligste julemarked, som løber af stablen d. 04. - 05. december 2021. Begge dage kl. 10.00 – 16.00.

Det er derfor tid til at melde sig, hvis man godt kunne tænke sig en stadeplads.

Vil du have en stand på julemarkedet? Kontakt os her

Skulle det være et lokalt produceret smykke? Eller måske et nyt fuglehus? 🐦

I vores reception sælger vi flere lækre lokalt producerede produkter, og vi vil vove at påstå, at der er lidt til enhver smag 💛

Vi har blandt andet flere smukke fuglehuse fra Det Lille Orøværksted til salg. Alle fuglehusene er produceret bæredygtigt og med kærlighed til naturen i fokus 🌱 Det ville også være en oplagt julegaveidé. Du kan i øvrigt møde Det lille Orøværksted på vores årlige julemarked.

Skulle du mangle en gave til svigermor mens du er her, tilbyder vi også smykker fra flere af områdets forhandlere. Nordisk-inspirerede designs fra Holmgaard Smykker og enkle kvalitetsdesigns fra Bull&Co 💍

Trænger du derimod til lidt forkælelse i form af lækre lokalt producerede hudplejeprodukter, har vi en håndfuld forkælelsesprodukter fra Heidi Schnabel. I hendes butik kan du, udover de dejlige hudplejeprodukter, også finde en elegant kjole i et behageligt design.
Nysgerrig? Se mere på hendes hjemmeside.

Af andre aktiviteter i nærmområdet vil vi fremhæve:

Gør et kup på Rørvig Kræmmermarked 👛

På Cirkuspladsen tæt ved havnen i Rørvig kan du gøre et godt fund på Rørvig Kræmmermarked. Markedet finder sted hver søndag fra d. 27 juni - efterårsferien.

Gør et kup, øv dig på dine forhandlingsevner, og nyd den gode kræmmerstemning 💸

Læs mere om Rørvig Kræmmermarked her

Tag på eventyrjagt med hele familien 👑

Tag familien under armen og begiv jer ud på en historisk eventyrjagt i Rørvig.

Med oplevelseskonceptet GeoHunting køber du en oplevelsespakke og et kort, der guider dig rundt til forskellige seværdigheder i nærområdet, hvor mystiske gåder og historier venter på jer 🔍 

Eventyrjagten i Rørvig tager udgangspunkt i historien om kongens fald, og du kan købe adgang til jagten på den faldne konge her

 

Kram Team Rørvig