Nyhedsbrev september 2023

Slut på sommerferien og i gang med sensommer ☀️💕  

Kære venner af Rørvig Centret

Vi håber, I har haft en skøn sommer, trods de lidt lejlighedsvise regnskyl🌦️, der har krydret juli måned🌞 Her på Rørvig Centret har vi i hvert fald formået at nyde lunere temperaturer og den friske havluft, som sæsonen alligevel har budt på.

Det er nu september og der er kommet godt gang i alles vigør efter en velfortjent sommerferie ⛱️ Så vi skuer fremad med renovering af flere værelser ⚒️, husmandskosten i den kommende måned 🥘 og lidt af alt det der sker, når Odsherredkalenderen åbnes🕺🏽💃🏼 


God læselyst 💕

Flere værelser med helt nyt look 🛠️

Det har været en dejlig og travl sommer, som det jo har for vane - men vi har alligevel fundet tiden til at kigge  på huset og få nogle ting på plads 🔥

Lige nu er vi ved at lægge hånd på to af vores værelser, der får en kærlig hånd med alt fra oprivning af tæpper og frisk maling til nyindretning med udvalgte møbler. Det gør en stor forskel, og er det ikke altid sandt, at forandring fryder?

De to værelser er ikke helt klar endnu. Men den behandling, de nu får, har vi allerede gennemført på otte af vores værelser - så du kan stadig nyde resultatet. Vi er selv ret så glade for opgraderingen. 

♥️Husmandskost med kærlighed i september 🍽 

Den gode og lækre husmandskost, der sætter giver lidt ekstra krydderi til vores onsdage, fortsætter naturligvis i september. Menuen er som altid bestående af det, der inspirerer vores kokke ved årstidens råvarer. Det bliver til både lækre hovedretter og søde desserter, tør vi godt love. 

Du behøver ikke være gæst hos os, du skal blot huske at booke bord, så der er plads til dig og mad nok.
 
Hovedretten koster 155,- kr. per person, og desserten 55,- kr. per person.
 
Vi går til bords og spiser et sted mellem kl. 18 og 18:30 - kom i tide til at være med.
 
Velbekomme 😋

💃🏼Honky Tonk 🕺🏽🎶

September samler folket til bevægelse - både i motionens og fornøjelsens navn. 

Tag eksempelvis med til Honky Tonk i Odsherred i morgen aften, hvor livemusik og dansegulve, stemning og mad går op i en højere enhed. Nykøbing Sjælland byder på en oplevelse, hvor et armbånd til 100,- giver adgang til et hav af festlige oplevelser, det meste af dagen og den ganske nat 🎶 🍻

Fra Deeper Roots Ølbar, hvor fire forskellige bands fra musikværkstedet Nordlys spiller op, til Madoasen  hvor der er bakkesang og coverbands er der god stemning og musik overalt, hvor du kigger: Pakhuset, Café Lulu, Havnekroen og Odsherred Teater er blot nogle af de stemningsfulde lokaler, der kommer til at emme af god stemning.

Løb en Odsherred-stafet eller glæd de mindste med Børnedyreskue 😁

Ejby ligger plads til årets Børnedyreskue 🦬

På børnedyreskuet vil der blive afholdt forskellige konkurrencer og være aktiviteter for hele familien. Udstillernes dyr kan blandt andet deltage i agility og kaninhop🐇, mens publikum såvel som udstillerene selv kan prøve (heste)-kræfter med kæphest🐎 eller at male sit eget korn i en kornkværn. Derudover vil det være muligt at sige hej til bierne 🐝 og købe vokslys, samt male trædyr i stalden, deltage i hønseskidningsbingo, lave popcorn over bål og meget andet.

Kig forbi eller tilmeld jeres kæledyr til de mange udstillingsmuligheder 😎

 Læs mere her

Få motion for hele familien med Odsherredstafetten 🏃🏼‍♀️🏃🏽‍♂️

Den 6. september skydes Odsherredstaffetten i gang kl. 17:30 fra Borren i Højby 😅

Løbet er åbent for alle, der kan samle et hold på fire - uanset om det er familien, vennerne der lige skal have lidt frisk luft eller de overernergiske kollegaer, som skal brænde noget krudt af.

Løbets længde er 2 km. så de fleste kan være med - og der er også mulighed for at tage ruten i gang for de, der lige har brug for lidt ro til at klare skærene 🚶🏼‍♂️🚶🏼‍♀️

Vi glæder os til at se dig på Rørvig Centret i september ☀️ 
Kram Team Rørvig