Odsherred

Lys, liv og landskab. Sådan beskriver man bedst Odsherred, hvor Rørvig Centret ligger. Som gæster hos os i et af vores hotelværelser  eller feriehuse, har I let adgang til en masse dejlige oplevelser.

 

Odsherred er kendt for sit specielle lys. Ligesom i Skagen tiltrækker Odsherreds lysforhold kunstnere og livsnydere fra hele landet. Det kan måske også forklare hvorfor området er spækket med spændende arbejdende kunstværksteder, hvoraf mange er et besøg værd.

 

Det skorter heller ikke på hav, dejlige strande og smukke landskaber. Fisketuren kan foregå både fra kysten og til havs, vandreturen kan følge Ur-oksestien, og hvorfor ikke besøge stedet, hvor et af Danmarks fineste nationalklenodier, Solvognen (eksternt hyperlink), blev fundet i samme ombæring. Er I sultne efter flere historiske oplevelser, kan I besøge middelalderborgen Dragsholm Slot og få en guidet tur.

 

I sommermånederne summer Odsherred af liv fra de mange feriegæster, ligesom at musikken fylder meget når f.eks.Vig Festivalen  trækker gæster til fra hele landet. Er man til klassiske musik kan man besøge Odsherred Kammermusikfestival, der hvert år præsenterer klassisk musik i verdensklasse.

 

Spiller I golf, er I kommet til det rette sted. Der er næsten 120 km. fairway i Odsherred, som du kan læse mere om her.

 

På hjemmesidenwww.odsherred.com kan både fastboende og gæster løbende holde sig orienteret omkring, hvad der sker i området.