Fester

Selvom det er mange år siden jagtbaron Baunitz byggede sin egen mini-udgave af Eremitageslottet, der senere skulle blive til Rørvig Centret, har vi ikke mistet vores flair for herskabelig behandling af vores gæster. Dette kan I også nyde godt af, hvis I vælger at holde jeres næste mindeværdige fest hos os.

Download brochure her

Download brochure her

Festpakker

Vi har sammensat to festpakker, én med overnatning, og én uden. Begge festpakker inkluder alt fra opdækning, festmenu, drikkevarer og servering. Det eneste I skal tage stilling til er, hvad I skal have at spise, og om I og jeres gæster ønsker at overnatte i vores dejlige hotelværelser eller feriehuse. Læs mere om de to festpakker her

 

Fra den lille til den store fest

Festlokaler vælger du efter smag og antal gæster. Vi har tre at vælge imellem, det største med plads til 100 spisende gæster.

 

Hvad er en fest uden god mad?

Vores mad vækker altid begejstring blandt vores gæster, og festens hovedperson vælger selvfølgelig selv sine livretter ud fra vores menu. Vi sætter en stor ære i at servere god mad og lækkerier, tilberedt på friske råvarer. Læs mere om vores festmenu her Festmenu, Menuer, Selskabsmad, Festmenuer (rorvig-centret.dk)

 

Fest med overnatning

Selv den mest muntre og højstemte fest kan stilne af, når de gæster, der har en lang køretur foran sig, tager tidligt hjem for at sove. Det behøver I og jeres gæster ikke at bekymre jer om. Vi har altid 105 friske, nyredte senge klar i hovedbygningen og i vores dejlige feriehuse i haven lige uden for døren.

 

God musik

Ethvert festarrangement fortjener god dansemusik. Har I brug for hjælp til at finde den rigtige musik, kan vi være behjælpelig med kontakt til et bredt udvalg af musikere, der alleer leveringsdygtige i festmusik til alle aldersgrupper.

 

Oplev Rørvig og omegn

Når I holder et festarrangement hos os, kan I drage fuld nytte af Rørvig og omegns dejlige natur og seværdigheder. Gå en tur på havnen eller stranden inden eftermiddagskaffen (eller efter morgenmaden, hvis I har overnattet hos os). Tag på rundtur til nogle af områdets mange gårdbutikker og gallerier. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med tips til, hvordan I kan gøre jeres festarrangement helt specielt.

 

Ring 5991 8844 eller kontakt os her og lad os tale om jeres næste festarrangement.

Vi glæder os til at holde din fest