Festmenu

Sammensæt jeres egen lækre festmenu ud fra følgende menu. Har I specielle ønsker, er I meget velkomne til at vende det med køkkenet, ligesom at vi kan hjælpe med at give gæster med særlige behov en god festoplevelse - det være sig vegetarer, glutenallergikere, sukkersygepatienter eller lignende.

 

Forretter:

Fisketallerken af årstidens udbud.

Rejecocktail a la Rørvig.

Grillet kammuslinger anrettet med vin Blanc & ristede svampe (25,00 ekstra pr. person).

Lynstegt tun med æble/mango salsa og urter efter sæson (25,00 ekstra pr. person).

Røget laks med peberrods crème samt ristet æble og ferskencrumble.

Varmrøget laks med syltet rødløg & marineret salat.

Grillet pestomarineret jomfruhummer med aioli.

Hvidvinsdampede blåmuslinger.

Fisketerrin af årstidens fisk og skaldyr.

Hummerbisque med julienne af gulerødder, porre & fennikel.

Charcuteri tallerken.

Carpaccio af tyndskåret oksefilet eller koldrøget laks med krydderurteolie, parmesan, ristet pinjekerner, rucola & lime.

Tarteletter med høns i asparges.

Seranoskinke med pestomarineret spæd salat og soltørrede tomater.

Tapastallerken med 3 forskellige elementer hertil oliven & pesto.

 

Hovedretter:

Grillstegt tun serveret med en sauté af spinat & nødder (75,00 kr. ekstra pr. person).

Fiske velouté med druer & toppet med marineret brøndkarse.

Grillet laks serveret med fennikel, gulerødder, frisk spinat & Hollandaise.

Rosa stegt kalvefilet med årstidens grøntsager samt valgfri kartoffel og sauce.

Kalvemørbrad eller oksemørbrad med årstidens grøntsager samt valgfri kartoffel og sauce (50,00 kr. ekstra pr. person).

Kalveculotte med årstidens grøntsager samt valgfri kartoffel og sauce.

Oksefilet med årstidens grøntsager samt valgfri kartoffel og sauce

Braiseret okse- eller kalvesteg serveret med dampede grøntsager, Waldorfsalat, surt & sødt samt skysauce og smørristede kartofler.

Braiseret lammekølle med bønnesauté, kartoffelgratin og skysauce.

Braiseret spoleben af lam eller gris servet med kartoffelmos og årstidens grøntsager

Krondyr filet med ristede svampe, gulerødder og vildtsauce med enebær og rosmarin samt syltede kirsebær (75,00 kr. ekstra pr. person)

Marineret vildtsvinekølle med årstidens grøntsager samt valgfri kartoffel og sauce

 

Valgfrie Kartofler                                                             Valgfrie Saucer

1: Kartoffel gratin                                                                   1: Skysauce

2: Pommes Rösti                                                                    2: Rødvinssauce

3: Kartoffelmos                                                                      3: Bordelaisesauce

4: Rissole                                                                                 4: Pimentsauce

5: Hvide kartofler                                                                   5: Pebersauce

6: Bagt kartoffel                                                                      6: Svampesauce

7: Pommes Anna                                                                    7: Bearnaisesauce

8: Nye Kartofler (kun sæson)                                                8: Hollandaisesauce

9: Creme kartofler                                                                  9: Portvinssauce

10. Kartoffel fondant                                                             10: Cremet Hummersauce

                                                                                                  11: Vin Blanc

                                                                                                  12: Timiansauce

                                                                                                 13: Sauce Calvados    

 

Desserter :

Hindbærmousse.

Hjemmelavet trifli efter årstiden serveret med knuste makroner og crème double.

Kransekagetærte med friske frugter og is.

Hjemmelavet is med nødder og chokolade.

3 slags is i nøddekurv serveret med marineret frugter og hindbær coulis.

Desserttallerken efter køkkenchefens valg (25,00 ekstra pr. person).

Gateau Marcel – 2 lags chokoladekage med bær og vanilje parfait.

Crème Brûlée

Pære Belle Helene med chokoladesauce og vanilje is.

Fromage – efter årstiden.

Cheesecake.

Chokolade fondant med årstidens frugter.

Oste tallerken med 3 slags ost.

 

Natmad:

Cremet hønsekødsuppe & brød.

Aspargessuppe med kødboller & flûte.

Frikadeller med kold kartoffelsalat og brød.

3 slags sandwich.

Tag selv pølse- og ostebord hertil brød og kiks.

Kold spansk Gazpachosuppe & brød.

Ungarsk gullasch.

Tarteletter med høns i asparges.

Tomatsuppe med fiskeboller & brød.

Æggekage med bacon, purløg, cherrytomater & rugbrød.

Jordskokkesuppe med ristede brød croutoner og purløg.

Chili Con Carne med brød.

Biksemad med spejlæg, rødbeder & rugbrød.