Sammensæt jeres egen lækre festmiddag ud fra følgende menu. Her er noget for alle og I er altid velkomne til at kontakte os for særlige hensyn - herunder vegetarer, veganere, glutenallergikere, sukkersygepatienter eller lignende.
Snacks
Hjemmelavede vinegar chips
Udvalg af saltristede nødder
Chicharron (puffede flæskesvær) med trøffel mayonnaise
Friterede calamari
Krustader fyldt med rogn og rygeost
Små profiteroles med Gorgonzola
Udvalg af små spæde urter med créme
20,00 pr. pers. Pr. stk.
Vinter / tidlig forår: januar, februar og marts
Forret:
Muslingesuppe med østers og persille
Røget laks med rygeostcreme
Rørt skaldyrssalat a la Rørvig med croutoner og urter
Klassisk oksecarpaccio med rørt mayonnaise, Rucola og Parmesan
Stegt foie gras med glace af madeira og morkler (Tillæg 50,00)
Hovedret:
Stegt unghanebryst med svampe og bagte løg, estragon sauce og råstegte kartofler
Krondyr ryg med syltede æbler og vildtsauce, pommes Duchesse samt variation af gulerødder (Tillæg 50,00)
Bagt Helleflynder med stenbiderrogn og muslingesauce - hertil vinter grønt
Tournedos Rossini, trøffelsauce, foie gras og sæsons grønt og kartofler (Tillæg 50,00)
Dessert:
Chokolade fondant med syltede bær og vaniljeurt
Lakrids panna cotta
Gateau marcel med brændt chokolade og vaniljeis
Udvalgte danske og franske oste, syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød
Forår / tidlig sommer: april, maj og juni
Forret:
Ceviche af hvid fisk med koriander, lime og chili
Stenbiderrogn med crème fraiche, rødløg og ristet rugbrød (Tillæg 50,00)
Jomfruhummer bisque
Hvide asparges med hollandaisesauce, frisk peber og kørvel (Tillæg for fjordrejer 150,00)
Hovedret:
Stegt pighvar, sauteret kål med mandler, brunet smør og små nye kartofler. Fisken serveres med en fiskefumet (Tillæg 50,00)
Lammefilet med spinat, hvidløg, lammesky tilsmagt med Dijon sennep, små smørstegte kartofler
Kalvemørbrad med brisselragout, ærter Francaise, små nye kartofler fra Lammefjorden og portvinssauce
Helstegt Højreb med sauce Bordelaise, hjemmelavet Bearnaise samt pommes frittes med salat a part (Tillæg 50,00)
Dessert:
Citron fromage med lakrids is
Creme Brulée
Hjemmelavede Ragusa med bær og puré
Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød
Sommer / høst: juli, august og september
Forret:
Grillet jomfruhummer fra Rørvig m. hvidløg og urter, hertil hjemmelavet aioli (Tillæg 50,00)
Farinmarineret laks med rosenpeber hertil sennepscreme og syltede urter
Røget laks med rygeostcreme
Rørt oksetatar med tomat, piment og basilikum
Hovedret:
Sommerbuk med sæsonens garniture samt nye kartofler og vildtsauce med sherry og blommer (Tillæg 50,00)
Helstegt rødtunge med en garniture af friterede kapers, citron, mandelflager og persille, serveres med nye danske kartofler og beurre blanc
Stegt Poussin med hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot, nye danske kartofler og skysauce
Stegt oksecuvette med årstidens grøntsager, pommes rissoles og rødvinssauce
Dessert:
Rødgrød med vaniljeis
Danske sommerbær med Creme Chantilly og crumble
Tre slags sommer is med crumble og varm chokoladesauce
Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød og orangekompot
Efterår / Jul: oktober, november og december
Forret:
Krabbekød med japansk mayonnaise og avocado - kan toppes med kaviar (Hvilken?) (tilvalg x antal kr. pr. person)
Klassisk hummersuppe
Grillet kammuslinger à la Provence (Tillæg 50,00)
Terrine af oksehaler, hasselnød og syltede urter
Hovedret:
Andebryst á l’orange hertil smørstegte kartofler og orangesauce
Presa af fritgående Bellota gris (sortfods), cremet polenta med smag af salvie og grillet piment
Stegt torsk, pommes duchesse med twist af selleri serveret med fiskefumét sauce
Vagtel fyldt med urter, karamelliserede svampe, langtidsbagte rodfrugter og sauce Albufera
Dessert:
Rørvigs bedste chokolademousse med hjemmelavet nøddenougat-krokant
Lun æbletærte med crumble topping, flødeskum eller cremefraiche efter eget valg
Cheesecake a la mande – toppet med mandler og kirsebærsauce
Udvalgte danske og franske oste med hjemmelavet knækbrød og orangekompot
Mont d’or – osten fra det gyldne bjerg
Vegetar menu:
Alle retter kan serveres både som forret & hovedret
Glaserede gule beder med Mascarpone creme, råsyltede bolsjebeder og krydderurtesalat
Funghi é patae – stegte svampe & kartofler på smørristet brød
Frittede artiskokker med sauce verte
Ratatouille Provence med honning, parmesan & basilikum
Svampe Bourgoignon med rodfrugtmos
Vegetarisk curry med Raita
Natmad:
Pølse- og ostebord
Lun leverpostej med bacon, champignon, surt og rugbrød
Fransk løgsuppe med oste crutoner
Byg selv Hotdogs med tilbehør
Pulled pork sandwich med coleslaw og chili mayonnaise
Frikadeller med kold kartoffelsalat