Nyhedsbrev april 2023

Påsken er over os, og vi byder jer hjerteligt velkommen 🐣 

Påsken og de varmere dage lurer om hjørnet, og vinterens byggeprojekter er snart ved vejs ende. Vi er, med andre ord, ved at være klar til en rigtigt god sommer ☀️ - det håber vi også, I er! Vores nyindrettede buffet er virkelig kommet på plads og til sin ret, og vores nye feriehuse har fået tag på.
 
Det kan du læse lidt om i dette nyhedsbrev og så håber vi, vi ses i april måned.

Rigtig god læselyst. 

 

 

 

 

 

Vi slår dørene op for vores nyindrettede buffet 🍱 Ud med kø ved buffeten, ind med ro og overblik 👫
 
Vores egen Pernille har (med lidt hjælpende hænder) knoklet hårdt, og nu sidder vores nye indretning i buffeten og spisestuen lige i øjet 👁️
Som vores faste gæster allerede ved, vil buffeten fremover blive serveret i nye rammer i det lille, tilstødende rum, til spisestuen. Så du kan nu med god samvittighed tage dig tid til at vælge af delikatesserne fra vores udvalg.
Vi har også fået et nyt juice- og kaffesystem, der gør nemt og hurtigt for dig at tappe dine drikkevarer, hvad end de er kolde eller varme.
Buffetens udvalg fortsætter herudover i den gode tradition med det, du kender og elsker. Blot én af de mange glæder ved at gæste Rørvig Centret  🙂

 

Brug påsken på at lade op hos Rørvig Centret 🐥  Book et værelse og oplev udviklingen

Alle vores feriehuse er udsolgte, men der er ledigt på flere af vores dejlige temaværelser og junior-suiter, som begge inkluderer en skøn morgenmadsbuffet, når du vågner ☀️ 
Du kan overlade alt det praktiske til os, og give dig selv og familien tid til at lade skuldrene falde godt på plads.
Havet, naturen og charmen venter jer her hos Rørvig Centret.

👇  Book via knappen nedenfor  👇

       Book din overnatning

 

Se, hvor langt vi er kommet  🛠️ Vi er ved at nå til vejs ende

Står du inde i feriehus-konstruktionen i dag, vil du opdage, at du har fået tag over hovedet 👀
De gode håndværkere når deres deadlines, og vi kan ane lys for enden at tunnelen.
Vi er vilde med udviklingen, og er simpelthen så stolte af resultatet indtil videre.
Det vi ser mest frem til, er selvfølgelig at skifte byggepladsen ud med indretning af husene og jer glade gæster, som kan få fornøjelsen af at bo i dem.

 

 "Begrænset udsyn" Standup show med Carsten Eskelund

Når du er her, vil vi anbefale underholdning som det her. Blot et eksempel på det, du har at opleve i Rørvig og omegn.
I en tid, hvor Svend Brinkmann tjener styrtende på at fortælle folk de ikke skal jagte succes, kommer her et nyt show fra en, der har undgået den i 22 år. 

Flere gange i løbet af april, kan du opleve Carsten Eskelunds nye standup show "BEGRÆNSET UDSYN". Her får du tankerne fra en mand midt i livet, der med en kombination af overtænkning og underhandling prøver at finde rundt i en verden, der forsøger at løse alle problemer på én gang. Klik på linket for at se, hvilken dato der passer dig - det blive hylemorsomt, og måske sågar meningsfyldt. 

Uanset hvad du måtte have lyst til, bugner Odsherredskalenderen endnu engang af oplevelser - så gå endelig også på opdagelse selv. God fornøjelse.

Odsherredkalenderen

Med ønsket om en dejlig april måned og, selvfølgeligt, at vi ser dig her hos os

Kram 
Team Rørvig