Nyhedsbrev - Februar 2018

SE VORES NYE TEMA-VÆRELSE

Vi håber I er kommet god i gang med det nye år. En af de ting vi har haft travlt med de sidste stykke tid, er at færdiggøre vores spritnye tema-værelse. Og vi har sådan glædet os til at vise jer det. 

Må vi ydmygt præsentere værelse nummer 7: Håndværkerværelset.

Ideen til håndværkerværelset kom fra en vores søde gæster (tak Mark!). Mark havde opdaget, at hans lokale 3F afdeling, havde en masse gammelt tømrerværktøj liggende. Han synes, det var oplagt at bruge værktøjet til at udsmykke et værelse med. Da han spurgte om vi kunne være interesserede i at arve værktøjet og indrette et tema-værelse i håndværkets tegn, sagde vi naturligvis ja. Og nu pryder det flotte værktøj væggene flere steder på det nye værelse.

Men. Et håndværkerværelse er jo ikke gjort kun med værktøj. Flere fra Team Rørvig lagde hovederne i blød efterfølgende, og kom på ideer, der kunne gøre det nye værelse helt unikt.

Der er blandt andet blevet lagt et råt trægulv af fyrretræsplanker i værelset. Gulvet i badeværelset blev støbt i beton for at holde stilen helt gennemført.

Prikken over i'et, hvis vi selv skal sige det, kom fra Pernille, der arbejder i housekeeping. Pernille havde en god ide til en helt særlig toiletrulle-holder. Da vi desværre ikke kan bryste os af de helt store snedkerevner, fik vi vores gode ven Brian fra Lasse & Janus Byg til at snedkerere den til os. Resultatet blev ret så godt.

Hvis du gerne vil bo på håndværkerværelset, så bare sig til, næste gang du booker et ophold. 

MØD ANJA

Det skorter ikke på nyheder i vores februar-nyhedsbrev. Nu er det nemlig på tide at vi præsenterer jer for det nyest tilkomne medlem af Team Rørvig: Anja.

Anja arbejder i housekeeping, hvor hun med en skarp sans for de små detaljer holder vores mange værelser nydelige og rene. Men er der brug for en hånd andre steder i vores biks, er hun ikke sen til at springe til med en hjælpende hånd. 

Det var sådan vi lærte hende at kende tilbage i sidste sommer. Vi manglede en afløser i restauranten, og vores gode kok Charlie anbefalede, at vi hev fat i Anja, som han kendte fra tidligere. Den ene vagt tog den anden, og før vi vidste af det, havde vi tilbudt hende et fast job. Anja sagde heldigvis "ja tak", og har nu været hos os fast siden oktober. 

Som mange af os andre på Team Rørvig, har Anja prøvet lidt af hvert i arbejdslivet. Inden hun kom til os, har hun både arbejdet for FDB, drevet egen butik i Kalundborg og været souschef for Q8. Den røde tråd har altid været, at hun ikke er bange for at tage fat, når det brænder på. 

"Jeg kan helt ærligt sige, at jeg er ovenud glad for at arbejde på Rørvig Centret. Det er der flere grunde til. 

Men de to vigtigste er den alsidige hverdag, hvor man passer sit arbejde under devisen "frihed under ansvar" og så det helt igennem fantastiske sammenhold, vi har blandt os kolleger. 

Et eksempel, ud af mange, er vores fælles morgenmad, vi har hver dag lidt over kl. 9. Måske en lille ting, men den har ganske stor betydning. Her kommer vi både hinanden ved og har mulighed tale dagens opgaver igennem.

SLAP HELT AF I RØRVIG

Uge 7, og dermed årets vinterferie, står for døren.

Er du en af de heldige, der kan trække stikket i den uge, skal du komme op til os.

Slip for besværet med at leje et koldt og vinter-klamt sommerhus. Snup et af vores lune og hyggelige feriehuse i stedet. Til en skarp pris. 

7 dage med opredning og slutrengøring kun 3.200 DKK (standard) og 4.200 DKK (luksus). 

Så mangler du kun at glæde dig til at slappe af plus overveje, om du skal give dig i kast med nogle af de mange oplevelser, Odsherred byder på.

Vi nævner i flæng: Vinterbadning i Rørvig Havn (det lyder ikke rart, hvis man er en kuldskær type. Men det er det!). Sublime madoplevelser på Dragsholm Slot med Michelin-stjerne. Eller bare en helt klassisk gåtur i et af vores unikke naturområder (nogen gange behøver det ikke være særlig fancy. Det her er ren balsam for sjælen. Og koster ingenting).

BOOK HER